εδώ βαριέσαι να ανοίξεις τον κώλο της μιλφάρας, σιγά μην το κάνεις σε 10 εκ Ελλήνωνfoscilis έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:43Σιγά, αφού οι γιατροί δεν έχουν ΦΠΑ και γίνεται της πουτάνας.hellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:36
Το μεγάλο πρόβλημα εδώ δεν είναι ο ΦΠΑ, είναι το αδήλωτο εισόδημα. Θα μπορούσες να μηδενίσεις τον ΦΠΑ για κάποιες υπηρεσίες, που αυτομάτως μειώνει το κίνητρο για τον πελάτη να μην ζητήσει παραστατικό.
Ο μοναδικός τρόπος να δώσεις κίνητρο στον καταναλωτή να ζητήσει απόδειξη είναι να του πάρεις τα λεφτά από πριν (κράτηση στο ΑΤΜ).
Αλλά δε με κάνετε δικτάτορα, να γίνει Φ48 ο κώλος όλων των Ελλήνων εκτός από αυτηνής της μαλακισμένης που θέλει να της τον ανοίξω κυριολεκτικά.
Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Πώς θέλουμε να φορολογήσουμε τον ελεύθερο επαγγελματία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Αυτό με την παγίδα πιάνει και είναι καλό να χρησιμοποιείται σε ειδεχθή εγκλήματα, όπως παιδεραστία, και πάλι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται συστηματικά γιατί καταστρέφει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Η αστυνομία μπορεί να το κάνει επιτυχημένα σε επιλεγμένες περιπτώσεις και σπάνια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:46hellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:42Επίσης θα σταμπάρουν τους ελεγκτές σε χρόνο dt, μην σου πω θα φτιάξουν app που θα τους ταγκάρουνόντως, Ελλάδα είμαστε χαχαχ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μαλάκα, θα πεθάνω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:49εδώ βαριέσαι να ανοίξεις τον κώλο της μιλφάρας, σιγά μην το κάνεις σε 10 εκ Ελλήνων

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
απλώς δε συναινώ. Είναι δικαίωμά μου, you rapist.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:49εδώ βαριέσαι να ανοίξεις τον κώλο της μιλφάρας, σιγά μην το κάνεις σε 10 εκ Ελλήνωνfoscilis έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:43Σιγά, αφού οι γιατροί δεν έχουν ΦΠΑ και γίνεται της πουτάνας.hellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:36
Το μεγάλο πρόβλημα εδώ δεν είναι ο ΦΠΑ, είναι το αδήλωτο εισόδημα. Θα μπορούσες να μηδενίσεις τον ΦΠΑ για κάποιες υπηρεσίες, που αυτομάτως μειώνει το κίνητρο για τον πελάτη να μην ζητήσει παραστατικό.
Ο μοναδικός τρόπος να δώσεις κίνητρο στον καταναλωτή να ζητήσει απόδειξη είναι να του πάρεις τα λεφτά από πριν (κράτηση στο ΑΤΜ).
Αλλά δε με κάνετε δικτάτορα, να γίνει Φ48 ο κώλος όλων των Ελλήνων εκτός από αυτηνής της μαλακισμένης που θέλει να της τον ανοίξω κυριολεκτικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχουν βγει πολλοί αμερικανοί youtubers που το κάνουν αυτό και τους παραδίδουν πακέτο στην αστυνομίαhellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 16:50
Αυτό με την παγίδα πιάνει και είναι καλό να χρησιμοποιείται σε ειδεχθή εγκλήματα, όπως παιδεραστία
ενδεικτικά ένα γνωστό κανάλι: https://www.youtube.com/@therealskeeterjean
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εδώ μιλάμε για φοροδιαφυγή. Όχι για φοροαποφυγή.hellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 14:24Βασικά όλες. Νομίζω πως είπα ήδη ότι έχουν δυσανάλογο κομμάτι του ΑΕΠ σε σχέση με το μερίδιο φόρων του προϋπολογισμού. Οι φόροι που πληρώνουν οι πολίτες και οι μικρότερες επιχειρήσεις είναι ποσοστιαία πολλαπλάσιοι. Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους. Μεταφορές κερδών σε άλλες εταιρείες είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο, λογιστικές πουστιές για να παρουσιάζουν περισσότερα έξοδα, κ.α.axilmar έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 11:46Ποιες ειναι, για πες.hellegennes έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 14:16
Η Apple είναι τεράστια εταιρεία, έχει τζίρο διπλάσιο από το ΑΕΠ της Ελλάδας. Μην κολλάς σ' αυτήν, υπάρχουν μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Οι 10 πρώτες σε τζίρο φτάνουν συνολικά τα 40+ δισεκατομμύρια.
Για να βοηθησω:
https://www.capital.gr/forbes/greeklist100/2020
Για πες, ποιες απο αυτες κλεβουνε. Με στοιχεια ομως...
Μάθετε επιτέλους να τα ξεχωρίζετε αυτά...είναι διαφορετικά προβλήματα και θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση.
- hellegennes
Ποιιος μίλησε για φοροδιαφυγή από εταιρείες σ' αυτό το νήμα. Νομίζω ότι μπερδεύτηκες λίγο. Πέρα από το γεγονός δηλαδή ότι είναι το ίδιο πρόβλημα και χρειάζεται την ίδια αντιμετώπιση.axilmar έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 11:34Εδώ μιλάμε για φοροδιαφυγή. Όχι για φοροαποφυγή.hellegennes έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 14:24Βασικά όλες. Νομίζω πως είπα ήδη ότι έχουν δυσανάλογο κομμάτι του ΑΕΠ σε σχέση με το μερίδιο φόρων του προϋπολογισμού. Οι φόροι που πληρώνουν οι πολίτες και οι μικρότερες επιχειρήσεις είναι ποσοστιαία πολλαπλάσιοι. Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους. Μεταφορές κερδών σε άλλες εταιρείες είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο, λογιστικές πουστιές για να παρουσιάζουν περισσότερα έξοδα, κ.α.axilmar έγραψε: ↑22 Σεπ 2023, 11:46
Ποιες ειναι, για πες.
Για να βοηθησω:
https://www.capital.gr/forbes/greeklist100/2020
Για πες, ποιες απο αυτες κλεβουνε. Με στοιχεια ομως...
Μάθετε επιτέλους να τα ξεχωρίζετε αυτά...είναι διαφορετικά προβλήματα και θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση.
Βέβαια το φούσκωμα των εξόδων είναι ξεκάθαρη φοροδιαφυγή αλλά σε τι βαθμό το κάνουν αυτό οι μεγάλες εταιρείες είναι δύσκολο να διαπιστωθεί. Να είσαι σίγουρος όμως ότι το κάνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Το ότι οι νεοφιλελέδες θέλουν εξαφάνιση της μικρής επιχειρηματικότητας είναι γνωστό. Θέλουν η μόνη λύση για έναν μικρομεσαίο να είναι ή δούλος σε πολυεθνική/βιομηχανία ή άνεργος που ζεί με ψίχουλα-επιδόματα ή με μαύρο χρήμα (για να χει λόγο ύπαρξης το τόσο ενταντικό σύστημα καταστολής του κράτους).
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ρώτα 100 υπάλληλους του ιδιωτικού τομέα αν προτιμούν να δουλεύουν σε πολυεθνική ή σε μικρομεσαίο επιχειρηματία. Οι 99 θα σου πουν σε πολυεθνική και 1 σε μικρομεσαίο ( αυτός είναι ο γιος του αφεντικού). Η ύπαρξη των μικρομεσαίων εκτός από τη φοροδιαφυγή, στηρίζεται και στην ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση υπαλλήλων του ΙΤ.έργο_μακέτο έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:24Το ότι οι νεοφιλελέδες θέλουν εξαφάνιση της μικρής επιχειρηματικότητας είναι γνωστό. Θέλουν η μόνη λύση για έναν μικρομεσαίο να είναι ή δούλος σε πολυεθνική/βιομηχανία ή άνεργος που ζεί με ψίχουλα-επιδόματα ή με μαύρο χρήμα (για να χει λόγο ύπαρξης το τόσο ενταντικό σύστημα καταστολής του κράτους).
- hellegennes
Για αρχή οι μικρομεσαίοι απασχολούν πολύ περισσότερο προσωπικό ανά μονάδα τζίρου. Εκτός απ' αυτό όμως θεωρώ ότι οι μεγάλες εταιρείες εκμεταλλεύονται πολύ περισσότερο τους υπαλλήλους τους, ειδικά από άποψη παραγωγής/μισθού. Εξαρτάται βέβαια για τι επιχειρήσεις μιλάμε. Μην αρχίσουμε την περιπτωσιολογία και την σύγκριση με τομείς που δραστηριοποιούνται μόνο μικρομεσαίοι ή μόνο μεγάλες εταιρείες.mao mao έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:40Ρώτα 100 υπάλληλους του ιδιωτικού τομέα αν προτιμούν να δουλεύουν σε πολυεθνική ή σε μικρομεσαίο επιχειρηματία. Οι 99 θα σου πουν σε πολυεθνική και 1 σε μικρομεσαίο ( αυτός είναι ο γιος του αφεντικού). Η ύπαρξη των μικρομεσαίων εκτός από τη φοροδιαφυγή, στηρίζεται και στην ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση υπαλλήλων του ΙΤ.έργο_μακέτο έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:24Το ότι οι νεοφιλελέδες θέλουν εξαφάνιση της μικρής επιχειρηματικότητας είναι γνωστό. Θέλουν η μόνη λύση για έναν μικρομεσαίο να είναι ή δούλος σε πολυεθνική/βιομηχανία ή άνεργος που ζεί με ψίχουλα-επιδόματα ή με μαύρο χρήμα (για να χει λόγο ύπαρξης το τόσο ενταντικό σύστημα καταστολής του κράτους).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στον τομέα των Μηχανικών για παράδειγμα όλοι θέλουν να δουλέψουν σε μεγάλες εταιρίες και όχι μικρομεσαίες. 'Οχι οτι στις μεγάλες είναι πολύ καλά τα πράγματα, αλλά υπάρχει κάποια προστασία σε θέματα ωραρίου, σύμβασης, χρημάτων κλπ.hellegennes έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:44Για αρχή οι μικρομεσαίοι απασχολούν πολύ περισσότερο προσωπικό ανά μονάδα τζίρου. Εκτός απ' αυτό όμως θεωρώ ότι οι μεγάλες εταιρείες εκμεταλλεύονται πολύ περισσότερο τους υπαλλήλους τους, ειδικά από άποψη παραγωγής/μισθού. Εξαρτάται βέβαια για τι επιχειρήσεις μιλάμε. Μην αρχίσουμε την περιπτωσιολογία και την σύγκριση με τομείς που δραστηριοποιούνται μόνο μικρομεσαίοι ή μόνο μεγάλες εταιρείες.
Θετικό πρώτο δείγμα Κασσελακη
https://www.insider.gr/politiki/291421/ ... Zs62xbbWNA
https://www.insider.gr/politiki/291421/ ... Zs62xbbWNA
- Dwarven Blacksmith
Και οι κομμουνιστές αυτό θέλουμε, είναι γενικότερα ανώτερη μορφή οργάνωσης της παραγωγής.έργο_μακέτο έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:24Το ότι οι νεοφιλελέδες θέλουν εξαφάνιση της μικρής επιχειρηματικότητας είναι γνωστό. Θέλουν η μόνη λύση για έναν μικρομεσαίο να είναι ή δούλος σε πολυεθνική/βιομηχανία ή άνεργος που ζεί με ψίχουλα-επιδόματα ή με μαύρο χρήμα (για να χει λόγο ύπαρξης το τόσο ενταντικό σύστημα καταστολής του κράτους).

-
Μακριά από μικρομεσαίο εργοδότη. Είναι αυτός που θα σε πάει μέχρι το ΑΤΜ για να σου πάρει τα δώρα πίσω. Είναι αυτός που θα σου κάνει πουστιά με τα ένσημα. Είναι αυτός που θα απαιτήσει υπερωρίες. Είναι αυτός που θα απολύσει εργαζόμενο επειδή πήρε καινούριο αυτοκίνητο και θέλεις να πληρώνει τις δόσεις με το μισθό του. Είναι αυτός που θέλει τον υπάλληλο να κάνει όλες τις δουλειές, από ταμείο, σφουγγάρισμα, έως και απογραφή. Είναι αυτός που θα βάλει χέρι στα τίπς των εργαζομένων. Είναι αυτός που θα προσλάβει Πακιστανούς και θα τους σημαδεύει με όπλο επειδή οι Έλληνες είναι ακριβοί.hellegennes έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:44Για αρχή οι μικρομεσαίοι απασχολούν πολύ περισσότερο προσωπικό ανά μονάδα τζίρου. Εκτός απ' αυτό όμως θεωρώ ότι οι μεγάλες εταιρείες εκμεταλλεύονται πολύ περισσότερο τους υπαλλήλους τους, ειδικά από άποψη παραγωγής/μισθού. Εξαρτάται βέβαια για τι επιχειρήσεις μιλάμε. Μην αρχίσουμε την περιπτωσιολογία και την σύγκριση με τομείς που δραστηριοποιούνται μόνο μικρομεσαίοι ή μόνο μεγάλες εταιρείες.mao mao έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:40Ρώτα 100 υπάλληλους του ιδιωτικού τομέα αν προτιμούν να δουλεύουν σε πολυεθνική ή σε μικρομεσαίο επιχειρηματία. Οι 99 θα σου πουν σε πολυεθνική και 1 σε μικρομεσαίο ( αυτός είναι ο γιος του αφεντικού). Η ύπαρξη των μικρομεσαίων εκτός από τη φοροδιαφυγή, στηρίζεται και στην ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση υπαλλήλων του ΙΤ.έργο_μακέτο έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:24Το ότι οι νεοφιλελέδες θέλουν εξαφάνιση της μικρής επιχειρηματικότητας είναι γνωστό. Θέλουν η μόνη λύση για έναν μικρομεσαίο να είναι ή δούλος σε πολυεθνική/βιομηχανία ή άνεργος που ζεί με ψίχουλα-επιδόματα ή με μαύρο χρήμα (για να χει λόγο ύπαρξης το τόσο ενταντικό σύστημα καταστολής του κράτους).
Όπου ακούς μικρομεσαίο εργοδότη να πηγαίνεις στη συνέντευξη με τουπέ του να γαμήσεις τη δική του ψυχολογία, όχι να δέχεσαι τις μαλακίες του.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Λάθος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 15:51Και οι κομμουνιστές αυτό θέλουμε, είναι γενικότερα ανώτερη μορφή οργάνωσης της παραγωγής.έργο_μακέτο έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:24Το ότι οι νεοφιλελέδες θέλουν εξαφάνιση της μικρής επιχειρηματικότητας είναι γνωστό. Θέλουν η μόνη λύση για έναν μικρομεσαίο να είναι ή δούλος σε πολυεθνική/βιομηχανία ή άνεργος που ζεί με ψίχουλα-επιδόματα ή με μαύρο χρήμα (για να χει λόγο ύπαρξης το τόσο ενταντικό σύστημα καταστολής του κράτους).
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλουμε ανταγωνιστικότητα; Θέλουμε μετανάστες.
από Maspoli » 15 Ιουν 2023, 07:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Ιουν 2023, 22:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπηρεσιακή κυβέρνηση, προσπαθεί να πετάξει επαγγελματία από το μαγαζί του
από Sol » 30 Μάιος 2023, 18:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 96 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Ιουν 2023, 20:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση 1500 ευρώ πρόστιμο για όποιον επαγγελματία δεν έχει IRIS
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 28 Αύγ 2024, 12:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-