Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 17 Δεκ 2023, 20:00

Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2023, 13:36
Fata_Morgana έγραψε:
17 Δεκ 2023, 11:24
Bazoomba έγραψε:
17 Δεκ 2023, 11:16
Αν δεν πειστηκες Ναιδα θα πουμε στον γαιδαρο απο πανω να αναρτησει κανα βιντεακι με 16 views να τα δεις ΟΛΑ.

Ανδρες παλευουν με λυκους, πρωθυπουργοι ιππευουν αρκουδες, το σπερμα τους παγωνει στους -26 για να μπορουν να το κανουν στην Τουνδρα...

Αλλη φαση, θα ανοιξουν οι οριζοντες σου. Ενα κλικ μακρια εισαι.
Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όντως το κρύο είναι αναζωογονητικό. Βλέπω διαφορά βιντεα που χωνονται μέσα σε μπανιέρες με πάγο. Επίσης έχω φίλο ρωσοποντιο 55+ και μου το έχει πει αυτό με το χιόνι κάτι τέτοιο τελοσπάντων και έχουν και χαμάμ. Κάθε σπίτι έχει και χαμάμ. Και αυτός εδώ έχει φτιάξει σπίτι του χαμάμ. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, γυμνασμένος και δυνατός φουλ. Και δεν πίνει .
Για να πούμε του στραβου το δίκιο το κρύο κάνει τη μάπα πλισε από την αφυδάτωση.
Αυτό δεν το ξέρω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Δεκ 2023, 09:42

νύχτα έγραψε:
16 Δεκ 2023, 23:56
αν βγάλετε εσείς άκρη, πείτε και σ εμάς
κανεις δεν προσπαθει να βγαλει ακρη. ολοι απλως λενε την μαλακια τους.

ασε που δεν υπαρχει ακρη. γορδιος δεσμος ειναι
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 18 Δεκ 2023, 10:09

Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2023, 13:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Δεκ 2023, 13:39
Cecily Anne έγραψε:
17 Δεκ 2023, 13:31

Μα τι καλά αποτελέσματα έχουν ? Οι μισοί είναι ασβερκοι μπεκρηδες και οι γυναίκες είναι φοβερές μέχρι τα 25. Μετά άντε γεια.
Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Και πέραν της πληθυσμιακής διαφοράς στο πλαίσιο του μέσου όρου, οι ωραίες σλάβες και σλάβοι από κάποιες περιοχές, είναι πιο όμορφοι από τους νότιους. Σε γονιδιακό και όχι επίπλαστο πεδίο.
Αυτό είπα, ισχύει μέχρι τα 25. Σε γονιδιακό και όχι επιπλαστο πεδίο.
Η δερματολόγος μου είναι Ρωσίδα. Μου λέει πως είναι γονιδιακό το θέμα και πως οι Σλάβοι κρεμάνε πολύ γρήγορα. Έχουν δύο ηλικίες, του μ*ναρου και της μπάμπουσκας, ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει. Λες και η βαρύτητα στα μέρη τους μετράει πιο πολύ απ' ότι σ' εμάς. Επίσης η Ρωσίδα γειτόνισσα που έχω και της κάνουν αναστήλωση κάθε 4μηνο φαίνεται τόσο χάλια, λες και της έχουν περάσει το δέρμα με κερί. Ζωντανή μούμια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Δεκ 2023, 00:33

Mας ενδιαφερει η ηλικια που ειναι Μουναρες - κ η επομενη σοδεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 19 Δεκ 2023, 01:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Δεκ 2023, 18:03
Casp έγραψε:
18 Δεκ 2023, 17:59
Η λατρεία μου γράφει τώρα σε μήνυμα: "να το φτιάξουμε τώρα (θα έρθει αύριο ο μπαμπάς του εδώ) για να δούμε σίγουρα ότι όντως δεν είναι εσωτερικό το πρόβλημα και να βγάλουμε φωτο μόλις φτιαχτεί για να έχουμε να συγκρίνουνε που θα μας ξανακάνει θέμα".

Δεν ξέρω αν συμφωνώ, ή αν έχει νόημα
Παπαριές μαρίτσα μ' λέει ο λατρείας.

Βάρεσε άμεση υποχώρηση και θα φέρει το μπαμπά για να σώσει την κατάσταση προσωρινά και νιανιανιά

Καν' τε ό,τι θέτε, δεν παίζεστε.
πολλά νευράκια τελευταία, καλό μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 19 Δεκ 2023, 02:01

Dorian έγραψε:
18 Δεκ 2023, 19:28
Casp έγραψε:
18 Δεκ 2023, 18:33

Εικόνα
πρέπει να το έβαψε με ότι φθηνότερο υπάρχει + στόκο στο χρώμα, ειναι σαπιο σπίτι, φύγε. ειχα μείνει προσωρινά σε τέτοιο στυλ, αλλά ήξερα ότι ήταν για μερικούς μήνες, επλυνα τους τόιχους που εμφάνιζαν με χλωρίνη περιοδικά και καλό εξαερισμό. 45% είναι η ιδανική υγρασία εκεί στοχεύει ο αφυγραντήρας δεν πρέπει να πάει στο 0.

τι εννοείς στόκο στο χρώμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 19 Δεκ 2023, 03:17

νύχτα έγραψε:
16 Δεκ 2023, 23:56
αν βγάλετε εσείς άκρη, πείτε και σ εμάς
Σχετικά με ποιο θέμα; :p2: δεν πιστεύω να είναι ειρωνικό για τις γυναίκες αυτό και να είσαι μισογύνισσα :p2:

Άβαταρ μέλους
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 10 Μαρ 2024, 13:00

Στύξ έγραψε:
08 Απρ 2024, 23:10
Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 09 Οκτ 2024, 00:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Οκτ 2024, 10:12
Μια από τις καλύτερες μου φίλες σε βάθος δεκαετιών :) ήταν αυτό που λέμε χοντρή. Για την ακρίβεια, μεταξύ 20 και 30 ήταν απλώς υπέρβαρη αλλά είχε σφιχτό κορμί, μέση (σημαντικό κατά τη γνώμη μου), όμορφο πρόσωπο, σέξυ χείλη και γενικώς ήταν μία απολύτως επικοινωνιακή φυσική κοκκινομάλλα, πολύ ευχάριστη στις παρέες και ιδιαιτέρως ελκυστική στους καλοσχηματισμένους άντρες (ήταν κι αυτή αθλήτρια και υπήρχε αρκετό υλικό από το είδος στα πέριξ). Μετά τα 30 άρχισε να ξεφεύγει και από τη στιγμή που γέννησε και μετά απέκτησε αυτήν την σαμπρέλα που κάνει δίπλα κάτω από την κοιλιά, το στήθος τριπλασιάστηκε και είχε καθολική πτώση αλλά επειδή δεν πέρναγε καλά στο γάμο της, είχε αφεθεί παντελώς. Κάπου στα 45, χώρισε επιτέλους με τον μαλάκα και από τότε πήρε τα πάνω της. Έφτιαξε μάτια, μίκρυνε στήθος και έχασε κιλά σταδιακά, χωρίς εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας. Και όλως τυχαίως, μετά από αυτήν την παχύσαρκη 20ετία, επανήλθε στο ίδιο πλαίσιο ελκυστικότητας που είχε στα νιάτα της. Το μόνον που άλλαξε είναι το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ των αρσενικών που την προσέγγιζαν ή προσέγγιζε η ίδια.

Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι άλλο. Αν και περάσαμε μαζί τα ζόρικα χρόνια, ποτέ δεν ένοιωσα την παραμικρή ανταγωνιστικότητα εκ μέρους της, ακόμη και όταν πηγαίναμε μαζί στις παραλίες. Και έχουμε πάει σε πολλές. Ούτε ποτέ άκουσα κάποιο προσβλητικό σχόλιο από το οικείο ή μη περιβάλλον για τα κιλά της. Οπότε, κρίνοντας από αντίστοιχες περιπτώσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κακεντρεχή σχόλια, προκαλούνται κυρίως από αυτό που εκπέμπει η χοντρή στο χώρο.

Είτε εκπέμπει ντροπή για το σώμα της, είτε εκπέμπει μια επιθετική ακτιβιστική άμυνα τύπου "γουστάρω το σώμα μου και θα σας το μοστράρω στα σόσιαλ περήφανη", η περιρρέουσα αντίδραση θα είναι ακριβώς η ίδια.

Ωραία είναι εδώ μέσα. Χεχεχε.
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 17 Οκτ 2024, 20:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Οκτ 2024, 19:50
Σαφώς και θέλει χάδια αλλά επιλέγει αυτή τον χρόνο. Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι. Το ότι ξαπλάρει στο κρεβάτι σου, σημαίνει ότι σου έχει εμπιστοσύνη και σε θεωρεί δικό της άνθρωπο. Κατά τα άλλα, είναι κάποιες γάτες που είναι περισσότερο χαδιάρες και παθαίνουν εξάρτηση μαζί σου και κάποιες άλλες πιο ανεξάρτητες. Είναι τέρμα χειριστικά και επίμονα ζώα. Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθεις στοιχειωδώς σ' αυτό, είναι η ομοιοπαθητική. Είναι στο κρεβάτι σου; Απομάκρυνε την μαλακά με χέρι ή πόδι από τον δικό σου χώρο και γύρισε της την πλάτη. Θέλει να τρώει κάτι κάθε φορά που καταλαβαίνει ότι πας στην κουζίνα; Δεν θα της δίνεις τίποτα. Θα της γεμίζεις το κουπάκι μία φορά την ημέρα και θα το ξαναγεμίζεις κάθε φορά που θα το αδειάσει. Γενικώς, θα της φέρεσαι όπως ακριβώς φέρεται κι αυτή. Έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να εκτιμήσει το χάδι σου και να το αποζητά. Αν καταλάβει ότι σ' έχει, τελείωσε.

:popc:
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Οκτ 2024, 22:22

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
17 Οκτ 2024, 20:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Οκτ 2024, 19:50
Σαφώς και θέλει χάδια αλλά επιλέγει αυτή τον χρόνο. Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι. Το ότι ξαπλάρει στο κρεβάτι σου, σημαίνει ότι σου έχει εμπιστοσύνη και σε θεωρεί δικό της άνθρωπο. Κατά τα άλλα, είναι κάποιες γάτες που είναι περισσότερο χαδιάρες και παθαίνουν εξάρτηση μαζί σου και κάποιες άλλες πιο ανεξάρτητες. Είναι τέρμα χειριστικά και επίμονα ζώα. Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθεις στοιχειωδώς σ' αυτό, είναι η ομοιοπαθητική. Είναι στο κρεβάτι σου; Απομάκρυνε την μαλακά με χέρι ή πόδι από τον δικό σου χώρο και γύρισε της την πλάτη. Θέλει να τρώει κάτι κάθε φορά που καταλαβαίνει ότι πας στην κουζίνα; Δεν θα της δίνεις τίποτα. Θα της γεμίζεις το κουπάκι μία φορά την ημέρα και θα το ξαναγεμίζεις κάθε φορά που θα το αδειάσει. Γενικώς, θα της φέρεσαι όπως ακριβώς φέρεται κι αυτή. Έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να εκτιμήσει το χάδι σου και να το αποζητά. Αν καταλάβει ότι σ' έχει, τελείωσε.
:popc:
Οκ, μια και έκανες άμεση σύνδεση με τις γυναίκες, προτείνω 2 αντίστοιχες αντρικές πρακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος από το ίδιο θέμα.
enaon έγραψε:
17 Οκτ 2024, 19:39
υπάρχει ευκολο κολπακι αν θελεις να σου κανουν χαδάκια κατα παραγγελεία, καθώς περπατάει την βουτάς απο τα πισω ποδια, και τα δύο μαζί πρέπει να τα πιάσεις, την σηκώνεις και την γυρνάς 2-3 τουμπες στον αέρα, μετά την κανεις λιγο αεροπλανάκι, όταν δεις οτι εχει ζαλιστεί καλά την παίρνεις αγκαλίτσα και της λες με γλυκό υφος, ποιος σε πειραξε καλό μου, εγώ ειμαι εγώ, χαλάρωσε, ωω, ωωω.
Αγις έγραψε:
17 Οκτ 2024, 21:58
το προβλημα με τις θηλυκες γατες ειναι πως οταν εχουν καυλες ξυνονται παντου - σπανε νευρα κ η μονη λυση ειναι να τους φερεις κανα τεμπελογατο κομθουνιστιρι να τις πηδαει δλδ να εχεις τον αραχτο διαλεκτικο αμπλαουμπλα στο μισθολογιο για να εχεις την ησυχια σου
ακριβο σπορ - καλυτερη λυση η κλωτσια οταν προσπαθουν να σε πιασουν κοροιδο κ ας βρουν αλλου θυμα να κανουν τις πριγκιπισσες
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 23 Οκτ 2024, 03:37

Casp έγραψε:

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 20 Ιαν 2025, 19:42

Adidas έγραψε:
02 Οκτ 2020, 01:13
νέος χρήστης με 3 ποστ ως εκείνη την στιγμή
Puma έγραψε:
01 Οκτ 2020, 09:59
κουλ τραγουδάκι
Puma έγραψε:
01 Οκτ 2020, 10:13
Υάκινθος, Υακίνθη.

Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραίο όνομα το Επιστήμη.
Puma έγραψε:
01 Οκτ 2020, 11:07
Καλημέρα και καλό μήνα :)
και σχόλιο Naidaς
Naida έγραψε:
01 Οκτ 2020, 15:03

Μη καλωσορίσουμε νέο μελος εύστροφο με χιούμορ αμέσως εσείς. Τς τς :011:
:smt017

εδώ φίλοι/ες/βλατζή μου,

εξετάζουμε τι σκατά υπάρχει μέσα στο γυναικείο μυαλό

θα ακολουθήσουν και άλλες απορίες επί ζητηματακίων εκτός γυναικοπερσόνων, αυτό ήταν μια λαμπρή αφορμή μόνο

καταθέστε απόψεις
Fata_Morgana έγραψε:
20 Ιαν 2025, 18:11
micmic έγραψε:
20 Ιαν 2025, 11:27
Μια σπάνια φωτογραφία μου όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα μικρά, έξυπνα μάτια μου και το θεληματικό μου πηγούνι.

Εικόνα
Φαίνονται αυτά που πρέπει να φαίνονται :lol:

Λυσσάρα... :smt124
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 20 Ιαν 2025, 19:44

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
20 Ιαν 2025, 19:42
Adidas έγραψε:
02 Οκτ 2020, 01:13
νέος χρήστης με 3 ποστ ως εκείνη την στιγμή
Puma έγραψε:
01 Οκτ 2020, 09:59
κουλ τραγουδάκι
Puma έγραψε:
01 Οκτ 2020, 10:13
Υάκινθος, Υακίνθη.

Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραίο όνομα το Επιστήμη.
Puma έγραψε:
01 Οκτ 2020, 11:07
Καλημέρα και καλό μήνα :)
και σχόλιο Naidaς
Naida έγραψε:
01 Οκτ 2020, 15:03

Μη καλωσορίσουμε νέο μελος εύστροφο με χιούμορ αμέσως εσείς. Τς τς :011:
:smt017

εδώ φίλοι/ες/βλατζή μου,

εξετάζουμε τι σκατά υπάρχει μέσα στο γυναικείο μυαλό

θα ακολουθήσουν και άλλες απορίες επί ζητηματακίων εκτός γυναικοπερσόνων, αυτό ήταν μια λαμπρή αφορμή μόνο

καταθέστε απόψεις
Fata_Morgana έγραψε:
20 Ιαν 2025, 18:11
micmic έγραψε:
20 Ιαν 2025, 11:27
Μια σπάνια φωτογραφία μου όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα μικρά, έξυπνα μάτια μου και το θεληματικό μου πηγούνι.

Εικόνα
Φαίνονται αυτά που πρέπει να φαίνονται :lol:

Λυσσάρα... :smt124
Το ωραίο το θαυμάζουμε :102:

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 20 Ιαν 2025, 19:54

Fata_Morgana έγραψε:
20 Ιαν 2025, 19:44

Το ωραίο το θαυμάζουμε :102:

Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17