Αυτό δεν το ξέρω.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:36Για να πούμε του στραβου το δίκιο το κρύο κάνει τη μάπα πλισε από την αφυδάτωση.Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:24Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όντως το κρύο είναι αναζωογονητικό. Βλέπω διαφορά βιντεα που χωνονται μέσα σε μπανιέρες με πάγο. Επίσης έχω φίλο ρωσοποντιο 55+ και μου το έχει πει αυτό με το χιόνι κάτι τέτοιο τελοσπάντων και έχουν και χαμάμ. Κάθε σπίτι έχει και χαμάμ. Και αυτός εδώ έχει φτιάξει σπίτι του χαμάμ. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, γυμνασμένος και δυνατός φουλ. Και δεν πίνει .Bazoomba έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:16Αν δεν πειστηκες Ναιδα θα πουμε στον γαιδαρο απο πανω να αναρτησει κανα βιντεακι με 16 views να τα δεις ΟΛΑ.
Ανδρες παλευουν με λυκους, πρωθυπουργοι ιππευουν αρκουδες, το σπερμα τους παγωνει στους -26 για να μπορουν να το κανουν στην Τουνδρα...
Αλλη φαση, θα ανοιξουν οι οριζοντες σου. Ενα κλικ μακρια εισαι.
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
- Fata_Morgana
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
κανεις δεν προσπαθει να βγαλει ακρη. ολοι απλως λενε την μαλακια τους.
ασε που δεν υπαρχει ακρη. γορδιος δεσμος ειναι
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η δερματολόγος μου είναι Ρωσίδα. Μου λέει πως είναι γονιδιακό το θέμα και πως οι Σλάβοι κρεμάνε πολύ γρήγορα. Έχουν δύο ηλικίες, του μ*ναρου και της μπάμπουσκας, ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει. Λες και η βαρύτητα στα μέρη τους μετράει πιο πολύ απ' ότι σ' εμάς. Επίσης η Ρωσίδα γειτόνισσα που έχω και της κάνουν αναστήλωση κάθε 4μηνο φαίνεται τόσο χάλια, λες και της έχουν περάσει το δέρμα με κερί. Ζωντανή μούμια.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:40Αυτό είπα, ισχύει μέχρι τα 25. Σε γονιδιακό και όχι επιπλαστο πεδίο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:39Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Και πέραν της πληθυσμιακής διαφοράς στο πλαίσιο του μέσου όρου, οι ωραίες σλάβες και σλάβοι από κάποιες περιοχές, είναι πιο όμορφοι από τους νότιους. Σε γονιδιακό και όχι επίπλαστο πεδίο.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:31
Μα τι καλά αποτελέσματα έχουν ? Οι μισοί είναι ασβερκοι μπεκρηδες και οι γυναίκες είναι φοβερές μέχρι τα 25. Μετά άντε γεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Mας ενδιαφερει η ηλικια που ειναι Μουναρες - κ η επομενη σοδεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
πολλά νευράκια τελευταία, καλό μουΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 18:03Παπαριές μαρίτσα μ' λέει ο λατρείας.Casp έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 17:59Η λατρεία μου γράφει τώρα σε μήνυμα: "να το φτιάξουμε τώρα (θα έρθει αύριο ο μπαμπάς του εδώ) για να δούμε σίγουρα ότι όντως δεν είναι εσωτερικό το πρόβλημα και να βγάλουμε φωτο μόλις φτιαχτεί για να έχουμε να συγκρίνουνε που θα μας ξανακάνει θέμα".
Δεν ξέρω αν συμφωνώ, ή αν έχει νόημα
Βάρεσε άμεση υποχώρηση και θα φέρει το μπαμπά για να σώσει την κατάσταση προσωρινά και νιανιανιά
Καν' τε ό,τι θέτε, δεν παίζεστε.
-
Dorian έγραψε: ↑18 Δεκ 2023, 19:28πρέπει να το έβαψε με ότι φθηνότερο υπάρχει + στόκο στο χρώμα, ειναι σαπιο σπίτι, φύγε. ειχα μείνει προσωρινά σε τέτοιο στυλ, αλλά ήξερα ότι ήταν για μερικούς μήνες, επλυνα τους τόιχους που εμφάνιζαν με χλωρίνη περιοδικά και καλό εξαερισμό. 45% είναι η ιδανική υγρασία εκεί στοχεύει ο αφυγραντήρας δεν πρέπει να πάει στο 0.
τι εννοείς στόκο στο χρώμα;
-
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 10:12Μια από τις καλύτερες μου φίλες σε βάθος δεκαετιώνήταν αυτό που λέμε χοντρή. Για την ακρίβεια, μεταξύ 20 και 30 ήταν απλώς υπέρβαρη αλλά είχε σφιχτό κορμί, μέση (σημαντικό κατά τη γνώμη μου), όμορφο πρόσωπο, σέξυ χείλη και γενικώς ήταν μία απολύτως επικοινωνιακή φυσική κοκκινομάλλα, πολύ ευχάριστη στις παρέες και ιδιαιτέρως ελκυστική στους καλοσχηματισμένους άντρες (ήταν κι αυτή αθλήτρια και υπήρχε αρκετό υλικό από το είδος στα πέριξ). Μετά τα 30 άρχισε να ξεφεύγει και από τη στιγμή που γέννησε και μετά απέκτησε αυτήν την σαμπρέλα που κάνει δίπλα κάτω από την κοιλιά, το στήθος τριπλασιάστηκε και είχε καθολική πτώση αλλά επειδή δεν πέρναγε καλά στο γάμο της, είχε αφεθεί παντελώς. Κάπου στα 45, χώρισε επιτέλους με τον μαλάκα και από τότε πήρε τα πάνω της. Έφτιαξε μάτια, μίκρυνε στήθος και έχασε κιλά σταδιακά, χωρίς εξαντλητικά προγράμματα δίαιτας. Και όλως τυχαίως, μετά από αυτήν την παχύσαρκη 20ετία, επανήλθε στο ίδιο πλαίσιο ελκυστικότητας που είχε στα νιάτα της. Το μόνον που άλλαξε είναι το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ των αρσενικών που την προσέγγιζαν ή προσέγγιζε η ίδια.
Θα ήθελα όμως να προσθέσω και κάτι άλλο. Αν και περάσαμε μαζί τα ζόρικα χρόνια, ποτέ δεν ένοιωσα την παραμικρή ανταγωνιστικότητα εκ μέρους της, ακόμη και όταν πηγαίναμε μαζί στις παραλίες. Και έχουμε πάει σε πολλές. Ούτε ποτέ άκουσα κάποιο προσβλητικό σχόλιο από το οικείο ή μη περιβάλλον για τα κιλά της. Οπότε, κρίνοντας από αντίστοιχες περιπτώσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κακεντρεχή σχόλια, προκαλούνται κυρίως από αυτό που εκπέμπει η χοντρή στο χώρο.
Είτε εκπέμπει ντροπή για το σώμα της, είτε εκπέμπει μια επιθετική ακτιβιστική άμυνα τύπου "γουστάρω το σώμα μου και θα σας το μοστράρω στα σόσιαλ περήφανη", η περιρρέουσα αντίδραση θα είναι ακριβώς η ίδια.
Ωραία είναι εδώ μέσα. Χεχεχε.
- Ανδροπαραδίνομαι
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 19:50Σαφώς και θέλει χάδια αλλά επιλέγει αυτή τον χρόνο. Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι. Το ότι ξαπλάρει στο κρεβάτι σου, σημαίνει ότι σου έχει εμπιστοσύνη και σε θεωρεί δικό της άνθρωπο. Κατά τα άλλα, είναι κάποιες γάτες που είναι περισσότερο χαδιάρες και παθαίνουν εξάρτηση μαζί σου και κάποιες άλλες πιο ανεξάρτητες. Είναι τέρμα χειριστικά και επίμονα ζώα. Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθεις στοιχειωδώς σ' αυτό, είναι η ομοιοπαθητική. Είναι στο κρεβάτι σου; Απομάκρυνε την μαλακά με χέρι ή πόδι από τον δικό σου χώρο και γύρισε της την πλάτη. Θέλει να τρώει κάτι κάθε φορά που καταλαβαίνει ότι πας στην κουζίνα; Δεν θα της δίνεις τίποτα. Θα της γεμίζεις το κουπάκι μία φορά την ημέρα και θα το ξαναγεμίζεις κάθε φορά που θα το αδειάσει. Γενικώς, θα της φέρεσαι όπως ακριβώς φέρεται κι αυτή. Έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να εκτιμήσει το χάδι σου και να το αποζητά. Αν καταλάβει ότι σ' έχει, τελείωσε.

Οκ, μια και έκανες άμεση σύνδεση με τις γυναίκες, προτείνω 2 αντίστοιχες αντρικές πρακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος από το ίδιο θέμα.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 20:53ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 19:50Σαφώς και θέλει χάδια αλλά επιλέγει αυτή τον χρόνο. Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι. Το ότι ξαπλάρει στο κρεβάτι σου, σημαίνει ότι σου έχει εμπιστοσύνη και σε θεωρεί δικό της άνθρωπο. Κατά τα άλλα, είναι κάποιες γάτες που είναι περισσότερο χαδιάρες και παθαίνουν εξάρτηση μαζί σου και κάποιες άλλες πιο ανεξάρτητες. Είναι τέρμα χειριστικά και επίμονα ζώα. Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθεις στοιχειωδώς σ' αυτό, είναι η ομοιοπαθητική. Είναι στο κρεβάτι σου; Απομάκρυνε την μαλακά με χέρι ή πόδι από τον δικό σου χώρο και γύρισε της την πλάτη. Θέλει να τρώει κάτι κάθε φορά που καταλαβαίνει ότι πας στην κουζίνα; Δεν θα της δίνεις τίποτα. Θα της γεμίζεις το κουπάκι μία φορά την ημέρα και θα το ξαναγεμίζεις κάθε φορά που θα το αδειάσει. Γενικώς, θα της φέρεσαι όπως ακριβώς φέρεται κι αυτή. Έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να εκτιμήσει το χάδι σου και να το αποζητά. Αν καταλάβει ότι σ' έχει, τελείωσε.
enaon έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 19:39υπάρχει ευκολο κολπακι αν θελεις να σου κανουν χαδάκια κατα παραγγελεία, καθώς περπατάει την βουτάς απο τα πισω ποδια, και τα δύο μαζί πρέπει να τα πιάσεις, την σηκώνεις και την γυρνάς 2-3 τουμπες στον αέρα, μετά την κανεις λιγο αεροπλανάκι, όταν δεις οτι εχει ζαλιστεί καλά την παίρνεις αγκαλίτσα και της λες με γλυκό υφος, ποιος σε πειραξε καλό μου, εγώ ειμαι εγώ, χαλάρωσε, ωω, ωωω.
Αγις έγραψε: ↑17 Οκτ 2024, 21:58το προβλημα με τις θηλυκες γατες ειναι πως οταν εχουν καυλες ξυνονται παντου - σπανε νευρα κ η μονη λυση ειναι να τους φερεις κανα τεμπελογατο κομθουνιστιρι να τις πηδαει δλδ να εχεις τον αραχτο διαλεκτικο αμπλαουμπλα στο μισθολογιο για να εχεις την ησυχια σου
ακριβο σπορ - καλυτερη λυση η κλωτσια οταν προσπαθουν να σε πιασουν κοροιδο κ ας βρουν αλλου θυμα να κανουν τις πριγκιπισσες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
-
Λυσσάρα...

- Fata_Morgana
Το ωραίο το θαυμάζουμεήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 19:42
Λυσσάρα...

-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-