Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.
Και να σου πω hell, ρίξε και δυο τρεις στατιστικές για το φλέγον αυτό θέμα, έτσι για να μη χαλάς το πληροφοριακό έγκυρο προφίλ σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ράστα κάνουν και οι άντρες. Σε κάθε περίπτωση, άλλο πελάτης και άλλο υπάλληλος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
- Cecily Anne
Στα μαγαζιά που ψωνίζω όχι.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:31Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 13:53Τι μπόλνταρες, το output της γεννήτριας προχωπροσβολών;
Εντυπωσιάστηκα.Δεν καταλαβαίνω, σε χωριό το 1930 ζείτε όλοι; Δεν βλέπετε σε μαγαζιά οποιουδήποτε είδους άτομα με περίεργα μαλλιά, ρούχα, τατουάζ παντού, πίρσινγκ, χαϊμαλιά και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες;Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:00Εγώ δεν έχω καταλάβει τί συζηταμε? Κι εγώ αν είχα κατάστημα ρούχων και μου εμφανιζόταν έτσι, θα την σούταρα χτες. Δεν υπάρχει λόγος να πουλάς υψηλή ραπτική, για να θες να διατηρείς ένα συγκεκριμένο προφίλ στο μαγαζί σου.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Πραγματικά νιώθω σαν να κάνουμε αυτήν την συζήτηση σε πολύ προηγούμενη δεκαετία ή στο Ιράν.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:58Στα μαγαζιά που ψωνίζω όχι.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:31Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 13:53Τι μπόλνταρες, το output της γεννήτριας προχωπροσβολών;
Εντυπωσιάστηκα.Δεν καταλαβαίνω, σε χωριό το 1930 ζείτε όλοι; Δεν βλέπετε σε μαγαζιά οποιουδήποτε είδους άτομα με περίεργα μαλλιά, ρούχα, τατουάζ παντού, πίρσινγκ, χαϊμαλιά και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες;Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:00Εγώ δεν έχω καταλάβει τί συζηταμε? Κι εγώ αν είχα κατάστημα ρούχων και μου εμφανιζόταν έτσι, θα την σούταρα χτες. Δεν υπάρχει λόγος να πουλάς υψηλή ραπτική, για να θες να διατηρείς ένα συγκεκριμένο προφίλ στο μαγαζί σου.Βασικά για τα πιρσινγκ και τα τατουάζ δεν μπορώ να ξέρω, μπορεί να βρίσκονται σε διάφορα σημεία που κρύβονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι είναι DM, τύπε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 13:43Κανονικά η φάση θα έπρεπε να είχε τελειώσει στο ότι η ΙΔΙΑ η Κάρεν δεν ανέφερε τίποτα για υπαρκτή μυρωδιά, μόνο για την πεποίθεση της ότι ράστα = βρώμικα. Αλλά η συζήτηση περί μυρωδιάς συνεχίζεται, χωρίς λόγο. Anecdotally ο DM μου έχει ράστα και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποια μυρωδιά.
Dungeon Master;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Τι να σου πω, εγώ στην Αττική ψωνίζω γενικά. Οκ από συγκεκριμενα καταστήματα, δεν είναι σοβαρό το δείγμα, αλλά και σε αυτά της fast fashion δεν έχω δει υπερβολές.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 15:06Πραγματικά νιώθω σαν να κάνουμε αυτήν την συζήτηση σε πολύ προηγούμενη δεκαετία ή στο Ιράν.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:58Στα μαγαζιά που ψωνίζω όχι.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:31
Δεν καταλαβαίνω, σε χωριό το 1930 ζείτε όλοι; Δεν βλέπετε σε μαγαζιά οποιουδήποτε είδους άτομα με περίεργα μαλλιά, ρούχα, τατουάζ παντού, πίρσινγκ, χαϊμαλιά και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες;Βασικά για τα πιρσινγκ και τα τατουάζ δεν μπορώ να ξέρω, μπορεί να βρίσκονται σε διάφορα σημεία που κρύβονται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Ναι τύπε μου. Αυτός που λέει "δεν ξέρω, ρίξε ένα d20".Feindflug έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 15:14Τι είναι DM, τύπε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 13:43Κανονικά η φάση θα έπρεπε να είχε τελειώσει στο ότι η ΙΔΙΑ η Κάρεν δεν ανέφερε τίποτα για υπαρκτή μυρωδιά, μόνο για την πεποίθεση της ότι ράστα = βρώμικα. Αλλά η συζήτηση περί μυρωδιάς συνεχίζεται, χωρίς λόγο. Anecdotally ο DM μου έχει ράστα και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποια μυρωδιά.
Dungeon Master;

Δεν είπαμε, είπες.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 01:43Είπαμε, δεν χρειάζεται καθόλου νερό, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν.
Και να χρειάζεται βέβαια, αυτά είναι μαλακίες. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται σαπούνι. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιώ σαμπουάν, απλά τα πλένω με νερό. Ε, ποτέ δεν ήταν πιο υγιή. Κυριολεκτικά δεν βλέπω καν πεσμένες τρίχες, είναι πιο απαλά, εννοείται πως δεν μυρίζουν και δεν λαδώνουν. Τα σαμπουάν κάνουν μεγάλη ζημιά στα μαλλιά.
Δεν ζούμε στις εποχές που οι άνθρωποι πλένανε τα μαλλιά τους στα ποτάμια, σήμερα οι τοξίνες και τα καυσαέρια δεν καθαρίζονται με σκέτο νερό. Ωστόσο, ακόμα και η no poo πρακτική, για να έχει αποτέλεσμα, προϋποθέτει ότι τα μαλλιά -μιλάμε πάντα για μακριά μαλλιά- είναι λυμένα, ξέπλεκα. Η μόνιμη, πλεγμένη τζίβα δεν καθαρίζει ούτε με σαμπουάν, πόσο μάλλον με σκέτο νερό, αντίθετα, αν απλώς την καταβρέχεις κάθε τόσο ζέχνει περισσότερο.
- hellegennes
Αυτά που λες είναι ανεκδοτολογικά. Τίποτα απ' αυτά δεν συμβαίνει ούτε τα μαλλιά σου έχουν καυσαέρια και τοξίνες και δεν καθαρίζονται με νερό. Πρώτα απ' όλα το νερό είναι έξοχος διαλύτης, για την ακρίβεια το ονομάζουμε παγκόσμιο διαλύτη γιατί είναι ο καλύτερος φυσικός διαλύτης στο σύμπαν.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2024, 08:41Δεν είπαμε, είπες.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 01:43Είπαμε, δεν χρειάζεται καθόλου νερό, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν.
Και να χρειάζεται βέβαια, αυτά είναι μαλακίες. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται σαπούνι. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιώ σαμπουάν, απλά τα πλένω με νερό. Ε, ποτέ δεν ήταν πιο υγιή. Κυριολεκτικά δεν βλέπω καν πεσμένες τρίχες, είναι πιο απαλά, εννοείται πως δεν μυρίζουν και δεν λαδώνουν. Τα σαμπουάν κάνουν μεγάλη ζημιά στα μαλλιά.
Δεν ζούμε στις εποχές που οι άνθρωποι πλένανε τα μαλλιά τους στα ποτάμια, σήμερα οι τοξίνες και τα καυσαέρια δεν καθαρίζονται με σκέτο νερό. Ωστόσο, ακόμα και η no poo πρακτική, για να έχει αποτέλεσμα, προϋποθέτει ότι τα μαλλιά -μιλάμε πάντα για μακριά μαλλιά- είναι λυμένα, ξέπλεκα. Η μόνιμη, πλεγμένη τζίβα δεν καθαρίζει ούτε με σαμπουάν, πόσο μάλλον με σκέτο νερό, αντίθετα, αν απλώς την καταβρέχεις κάθε τόσο ζέχνει περισσότερο.
Ούτε μυρίζουν τα ράστα ούτε είναι βρόμικα, μια χαρά καθαρίζονται με κοντίσιονερ και ξηρό σαμπουάν. Μαλάκα, απηχείτε απόψεις του 1960.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ή το οσφρητικό νευροεπιθήλιό μας είναι υγιές και δεν πάσχουμε από διαταραχές όσφρησης.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιαν 2024, 08:49Αυτά που λες είναι ανεκδοτολογικά. Τίποτα απ' αυτά δεν συμβαίνει ούτε τα μαλλιά σου έχουν καυσαέρια και τοξίνες και δεν καθαρίζονται με νερό. Πρώτα απ' όλα το νερό είναι έξοχος διαλύτης, για την ακρίβεια το ονομάζουμε παγκόσμιο διαλύτη γιατί είναι ο καλύτερος φυσικός διαλύτης στο σύμπαν.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2024, 08:41Δεν είπαμε, είπες.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 01:43
Είπαμε, δεν χρειάζεται καθόλου νερό, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν.
Ούτε μυρίζουν τα ράστα ούτε είναι βρόμικα, μια χαρά καθαρίζονται με κοντίσιονερ και ξηρό σαμπουάν. Μαλάκα, απηχείτε απόψεις του 1960.
ο χρήστης που γκρέμισε τον σαπουνισμό
Ναι, βλέπω και μπαίνω στα διπλά μαγαζιά που δεν έχουν άτομα με περίεργα μαλλιά, ρούχα, τατουάζ παντού, πίρσινγκ, χαϊμαλιά και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες.hellegennes έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:31Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 13:53Τι μπόλνταρες, το output της γεννήτριας προχωπροσβολών;
Εντυπωσιάστηκα.Δεν καταλαβαίνω, σε χωριό το 1930 ζείτε όλοι; Δεν βλέπετε σε μαγαζιά οποιουδήποτε είδους άτομα με περίεργα μαλλιά, ρούχα, τατουάζ παντού, πίρσινγκ, χαϊμαλιά και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες;Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιαν 2024, 14:00Εγώ δεν έχω καταλάβει τί συζηταμε? Κι εγώ αν είχα κατάστημα ρούχων και μου εμφανιζόταν έτσι, θα την σούταρα χτες. Δεν υπάρχει λόγος να πουλάς υψηλή ραπτική, για να θες να διατηρείς ένα συγκεκριμένο προφίλ στο μαγαζί σου.
Εξαρτάται το target group που θέλει να χτυπήσει το μαγαζί. Στα 20 μου όταν ήθελα να πάρω Vans, πήγαινα και σε τέτοια μαγαζιά. Παρεμπιπτόντως σε σκεϊτάδικο δεν είχα πετύχει ποτέ φρεσκοξυρισμένο/κουρεμένο υπάλληλο με κοστούμι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση εργαζομενου απο την ΑΡΔ Μπαγια Αντωνοπουλου.
από Μαδουραίος » 15 Οκτ 2024, 10:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
16 Οκτ 2024, 13:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στο τικ τοκ με νεαρό επιχειρηματία
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 23:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιουν 2023, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στοχοποίηση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από κυβερνητικό εκπρόσωπο
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Φεβ 2025, 18:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 2451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
12 Απρ 2025, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου από επιχειρηματία .ΠΟΥ ;;; ............ στη Ρόδο
από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 06:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2023, 22:44
-