Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Αύγ 2024, 10:39

nemo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:27
Dwarven Blacksmith έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:26
nemo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:23
επισης καθησε κανεις να κοιταξει τα συστατικα του φρεντο καφε;
εγω επειδη οταν πινω τους πινω χωρις ζαχαρι δεν μπορω παραπανω απο δυο καθε καλοκαιρι
ισως το κανω και επιτηδες -δεν ξερω αλλα διαισθητικα νομιζω οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι καφες
Ημαρτον!
Κυριολεκτικά φτιάχνεται μπροστά απευθείας από κόκκους καφέ. Το άλλο κρυφό συστατικό είναι το λιωμένο παγάκι.
νομιζω οτι προκαλει μεγαλυτερο εθισμο απο εναν απλο καφε
και ειπαμε δεν ειμαι και σιγουρος ...αλλα για τον εθισμο ειμαι
Τι μεγαλυτερο εθισμο, απλως περισσότερη καφείνη απο τον ελληνικο εχει. Η καφεινη ναι, μπορει να γινει εθιστική, αν αυτο εννοεις.
Δεν υπαρχει χειροτερος και πιο "βρώμικος" καφες απο τον φραπε και τους στιγμιαίους γενικα.

Άβαταρ μέλους
vantono

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Αύγ 2024, 10:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:31
nemo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:23
επισης καθησε κανεις να κοιταξει τα συστατικα του φρεντο καφε;
εγω επειδη οταν πινω τους πινω χωρις ζαχαρι δεν μπορω παραπανω απο δυο καθε καλοκαιρι
ισως το κανω και επιτηδες -δεν ξερω αλλα διαισθητικα νομιζω οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι καφες
Ημαρτον!
Κυριολεκτικά φτιάχνεται μπροστά απευθείας από κόκκους καφέ. Το άλλο κρυφό συστατικό είναι το λιωμένο παγάκι.
Και μια ακριβή ποικιλία καφέ, φτιάχνεται από περιττώματα κάποιων μαϊμούδων ή γατιών, παρακάτω;
Ενας συγκεκριμένος ειναι αυτος, οχι ολοι οι εσπρέσο. Μακαρι να ηταν ολοι :102::003:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 09 Αύγ 2024, 10:43

vantono έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:39
nemo έγραψε:

Ημαρτον!
Τι μεγαλυτερο εθισμο, απλως περισσότερη καφείνη απο τον ελληνικο εχει. Η καφεινη ναι, μπορει να γινει εθιστική, αν αυτο εννοεις.
Δεν υπαρχει χειροτερος και πιο "βρώμικος" καφες απο τον φραπε και τους στιγμιαίους γενικα.
αμα παιζει περισσοτερη καφεινη τοτε εχω δικιο για τον εθισμο
εγω πινω αμερικανικο καφε και μπορω να πινω οσο θελω

υσ..ποιος αλλος πινει αμερικανικο ή γαλλικο να του πω πως να το φτιαχνει

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 09 Αύγ 2024, 10:46

nemo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:43
vantono έγραψε:
nemo έγραψε:

Ε άμα ξεκωλιαστείς και απο εναν εσπρεσο (φρεντο ή κανονικο) τη μερα, που ειναι η νορμάλ ποσοτητα, πίνεις 3-4-5, λογικό να εθιστείς. Και με ελληνικο θα εθιστείς αν πινεις 5 τη μερα.

Ο αμερικανικος και ο γαλλικός ειναι τελείως νεροζούμια. Ποτέ δεν μου αρεσαν οι καφεδες νεροζούμια, χιλιες φορες ενας εσπρέσο ντεκαφεϊνέ ή ελ ντεκαφεϊνέ, αν δεν θες τοσο πολυ την καφεϊνη πια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2024, 10:49

vantono έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:31

Ημαρτον!
Και μια ακριβή ποικιλία καφέ, φτιάχνεται από περιττώματα κάποιων μαϊμούδων ή γατιών, παρακάτω;
Ενας συγκεκριμένος ειναι αυτος, οχι ολοι οι εσπρέσο. Μακαρι να ηταν ολοι :102::003:

Περισσότερα

https://www.coffees.gr/animal-coffee/?s ... fJ6CRQZQzE
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Αύγ 2024, 10:53

Green Dragon έγραψε:
09 Αύγ 2024, 07:32
sharp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 03:06
Green Dragon έγραψε:
08 Αύγ 2024, 20:45

Το πρόβλημα των φτωχών δεν είναι η έλλειψη ρευστότητας αλλά η έλλειψη εσόδων. Εσύ περιγράφεις πλούσιους που τρώνε όλα όσα βγάζουν, σαν την οικογένεια του θείου μου, εισόδημα 16-17 χιλιάδες τον μήνα είχαν και πάντα ήταν αδέκαροι. Αυτοί δεν είναι καθόλου φτωχοί, φτωχός σημαίνει άλλο πράγμα.
Για πες ρε γι' αυτούς. Πώς τα κατάφερναν; :lol:
Τι πως τα κατάφερναν, πλούσιοι είναι οι άνθρωποι. Το ότι τα έτρωγαν όλα τους έκανε να μην έχουν ρευστότητα δεδομένες στιγμές, όχι να μην έχουν ποτέ λεφτά όπως συμβαίνει με τους φτωχούς. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι πλούσιοι. Ο Φόσιλης απ' ότι κατάλαβα ονοματίζει τέτοιους τύπους φτωχούς, πράγμα 100% λάθος αφού οι φτωχοί δεν έχουν έσοδα. Η εν λόγω οικογένεια συνέχεια εισέπραττε.
Εννοούσα πώς κατάφερναν να τα τρώνε όλα, πού τα ξόδευαν, γι' αυτό έβαλα γελάκι. Παρατηρώ ότι παρεξηγιόμαστε, όπως είδες όλη την ώρα γράφω για συγκεκριμένο habit κι ακόμη δεν μού έχεις απαντήσει σε αυτό. Παρά μού έγραψες πώς διασκεδάζεις γενικώς και ρώτησες το ίδιο και για εμένα. Δες την πρώτη απάντηση στο νήμα, το ίδιο έγραψε και κάποιος άλλος. Διαφωνείς με αυτό;

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 09 Αύγ 2024, 10:56

vantono έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:46

Ο αμερικανικος και ο γαλλικός ειναι τελείως νεροζούμια. Ποτέ δεν μου αρεσαν οι καφεδες νεροζούμια, χιλιες φορες ενας εσπρέσο ντεκαφεϊνέ ή ελ ντεκαφεϊνέ, αν δεν θες τοσο πολυ την καφεϊνη πια.
μετα απο χρονια ερευνας και πειραματισμων βρηκα τον τροπο να ειναι καφες ο καφες
δεν μπορω να λειτουργω χωρις την μεγαλη κουπα του καφε διπλα μου ..παντα θα υπαρχει καφες !

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Αύγ 2024, 10:57

Otto Weininger έγραψε:
09 Αύγ 2024, 08:01
sharp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 01:41
Otto Weininger έγραψε:
09 Αύγ 2024, 01:39

Όταν έλεγα εγώ όμως ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 10Κ για να είσαι άνετος μου λέγατε τα δικά σας.
Πώς το έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα από αυτά που έγραψα;

Καλά, αν θες να τρως για πρωινό χαβιάρι και να πίνεις σαμπάνια σαν εκφυλισμένος νεόπλουτος, μπορεί.
Είχα γράψει πολύ αναλυτικά πως βγαίνει το πόσο των 10Κ το μήνα ως ελάχιστο άνετο εισόδημα με μια καλή ποιότητα ζωής.
Πουθενά δεν υπήρχαν χαβιάρι και σαμπάνιες.
Μιλάς για καθαρά υποθέτω, που αυτομάτως σημαίνει σε κεντρική Ευρώπη κάπου 240.000 ετήσιες απολαβές. Πόσοι πιστεύεις ότι διαθέτουν τόσα, για βάλε ποσοστό να δούμε. Καλά για Ελλάδα δεν το συζητάω :lol:

Όλοι οι υπόλοιποι για σένα αυτομάτως ΔΕΝ έχουν καλή ποιότητα ζωής. Όποιος το πιστεύει αυτό θα πρέπει να έχει βαθειά κατάθλιψη ή απλώς να τρολλάρει.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Αύγ 2024, 11:01

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
09 Αύγ 2024, 09:08
sharp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 00:58
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Αύγ 2024, 00:51

αλλάζεις τη κουβέντα τώρα
εδώ μιλάμε για την αγορά σπιτιού, ξεκινήσαμε ότι αν κόψουμε τα αχρείαστα έξοδα της καθημερινότητας, μπορείς σε μερικά χρόνια να αγοράσεις σπίτι

αυτό που λέω εγώ είναι ότι θεωρώ ΚΑΤΑΝΤΙΑ εν έτη 2024 σε μια και καλά ευρωπαϊκή χώρα (ναι εδώ γελάμε) να θεωρούμε πολυτέλεια και προνόμοιο το να ξοδεύει κανείς 2,50 (!) ευρώ τη μέρα για κάποια ταπεινή συνήθειά του
Επειδή έχω δουλέψει με αυτούς τους τόσο πια πλούσιους Ευρωπαίους, σου λέω αλήθεια πως όλοι αυτοί αυτό κάνουν. Φτιάχνουν καφέ στη δουλειά και φέρνουν ταπεράκι από το σπίτι. Καθημερινά δεν ξοδεύουν φράγκο πέρα από βενζίνη ή εισιτήριο μετακίνησης. Η συνήθης πρώτη αντίδραση των Ελλήνων που τους βλέπουν είναι να τους κοροϊδεύουν και να τους λένε τσιγγούνηδες και μίζερους (όχι μπροστά τους). Γιατί λοιπόν γελάς με το Ευρωπαϊκή χώρα;
μπείτε σκρουτζ και δείτε σχόλια σε εσπρεσσιέρες των 600 ευρώ και πολύ άνω. Πύτοι που τα έχουν σκάσει (και άρα φτωχούς δεν τους λες), γελάνε με τον κόσμο που κάθε μέρα χαλάει λεφτά, χρόνο, νεύρα να παρκάρει πριν την δουλειά για να πάρει καφέ απέξω, και φυσικά αναφέρουν και στο πόσο διάστημα έκαναν απόσβεση ( άρα τελικά είναι οι πλούσιοι ή οι οικονόμοι; ). Ο καφές έχει αυτήν την ιδιομορφία, αν ασχοληθείς και επενδύσεις μία φορά, λογικό να βλέπεις τους άλλους σπάταλους.
Να πίνεις Ελληνικό σε μπρίκι. Γνήσιος, παραδοσιακός, γευστικότατος. Μού θέλετε και καφέ ζαχαρίτσα (έτσι διάβασα). Άλογα είστε;

Αλλά και για εσπρέσσο υπάρχει αυτό, γνήσιο Ιταλικό. Κανά 30άρι κάνει, τέτοια δεν έχει ο τσιγγούνης;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 09 Αύγ 2024, 11:02

Προσωπικά εξοδα: 2k
Έξοδα συζύγου: 4k
Έξοδα παλλακίδας: 2k
Έξοδα διατροφής σε πρώην: 2k

Follow me for more sigma budgeting tips
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Αύγ 2024, 11:04

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Αύγ 2024, 08:51
sharp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 01:10
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Αύγ 2024, 01:04

γιατί προφανώς τα ξοδεύουν αλλού, σε ακόμη πιο ματαιόδοξες δραστηριότητες
ή όλοι στο εξωτερικό έχουν δικό τους σπίτι που αγόρασαν επειδή το καφέ στη δουλειά;
Σημασία έχει ότι δεν βρίσκουν ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια στο να τους πιάνει κορόιδο ο καφετζής ή ο σαντουιτσάς. Αυτό το αντιλαμβάνεσαι;
είναι κοροϊδία να αγοράσεις έναν καφέ με 2,00-2,50 ευρώ; σοβαρά;
και όταν έρχονται εδώ και ξοδεύουν 100 ευρώ για ξαπλώστρες ξέρω 'γω; τότε νιώθουν περηφάνεια;
Την επόμενη φορά ρώτησε έναν και βάλε την απάντηση εδώ μέσα. Είσαι σίγουρος πως όλοι (αυτοί που νομίζεις ότι είναι τόσο πλουσιώτεροι) πετάνε κάθε μέρα (έστω για 15 τον χρόνο) 100 Ευρώ για ξαπλώστρα; Βάζω στοίχημα ότι κάνεις λάθος,.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 09 Αύγ 2024, 11:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 09 Αύγ 2024, 11:05

nemo έγραψε:
vantono έγραψε:
nemo έγραψε:

Εγώ πίνω γαλλικό το χειμώνα
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2024, 11:05

09 Αύγ 2024, 11:02
Προσωπικά εξοδα: 2k
Έξοδα συζύγου: 4k
Έξοδα παλλακίδας: 2k
Έξοδα διατροφής σε πρώην: 2k

Follow me for more sigma budgeting tips
Ε, ας προσέχουν τι αγοράζουν. Ενστάσεις μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, θεωρούνται άκυρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 09 Αύγ 2024, 11:06

vantono έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:10
sharp έγραψε:
09 Αύγ 2024, 01:18
Otto Weininger έγραψε:
09 Αύγ 2024, 01:15

Ο καφές σκέτος είναι πικρός.
Δεν είναι φυσιολογικό να σου αρέσει κάτι πικρό.
Με ζάχαρη μου φαίνεται αηδία. Άσε που η ζάχαρη είναι τοξίνη και πολύ επιβλαβής. Τόση παίρνουμε από τροφές, ειδικά όταν τρώμε συσκευασμένα.
Εγω τον επινα φουλ γλυκο, μετά το γυρισα σε φουλ γλυκο με στεβια, μετά σε "με ολίγη στέβια", και τωρα σκέτο.
Κι εγω παλιοτερα δεν αντεχα με τιποτα να πιω σκετο καφε, αλλα τωρα μ'αρέσει κιόλας.
Τι είναι η στέβια, τίποτε για σνιφάρισμα;

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 09 Αύγ 2024, 11:08

Aitwlos έγραψε:
09 Αύγ 2024, 11:05
nemo έγραψε:

Εγώ πίνω γαλλικό το χειμώνα
και γιατι δεν εγραψες μια δυο λεξεις παραπανω τυχον παραπονα ή τον τροπο που το φτιαχνεις
για να σου πω και εγω πως καταφερα και τον εκανα πιο δυνατο;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών