Να τοποθετηθεί ο Γιαννόπουλος, που ως γνωστόν έχει ζήσει (και) στη Νορβηγία.
Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Αμα το 'κανες αυτό θα πήγαινες φυλακή για τα επόμενα 10 χρόνια, και θα σου έπαιρναν και την επιμέλεια του παιδιού.
- EKPLIKTIKOS
Μουσουλμάνοι σωστε μας
η Μανουλα του πχορουμ που ειναι?
Προχτές έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για Πακιστάν, είχε και πλάνα με μαθητές και φοιτητές, από κάτι διαδηλώσεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:54
Φαντάσου τώρα ο αντίστοιχος Vardos του Πακιστάν να λέει ότι θα βγει με shotgun στην Ελλάδα επειδή η κόρη του θα αναγκάζεται να συναναστρέφεται αγόρια στο σχολείο
Σαν εδώ ήταν.
Δε νομίζω πως θα έχουν κάτι να παραπονεθουν.
Ξεφτίλα.
Μακάρι να μας κατακτήσουν οι μουσουλμάνοι αντι για αυτό.
Το σχόλιο σου είναι ακραίο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:12Polaris3 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 22:05Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ? Υπάρχει νόμος που απαγορεύει μικρά αγόρια και άντρες να φοράνε γυναικεία ρούχα και να βάφουν νύχι ?Πτολεμαίος έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 21:35
Εσύ βάφεις κάνα νυχακι παιδιού ή είσαι κάνας παλαιολιθικος δάσκαλος των '60s
.
Συντηρητικό σε βρίσκω.....
Γιατί να μη ζωγραφίσει με μαρκαδόρο στο κούτελο του παιδιού μια ΠΟΥΤΣΑ και μια ανοιχτή χυμένη ΣΟΥΦΡΑ ;;;
Αν είναι να κάνουμε το παιδί Καρναβάλι της Συγγρού να το κάνουμε σωστά.....
.
Νύχια με χρώμα είναι. Εσύ δεν ξέρω που τα είδες όλα αυτά που γράφεις.
-
- Eθνικοκοινωνιστης
μενουμε ευρωπη 
δυτικες αξιες,αστικος πολιτιισμος

δυτικες αξιες,αστικος πολιτιισμος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
η εν τελει ας αφησουμε τον Κιμ να κανει δουλιτσα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άρα θες να γίνουμε θεοκρατικό κράτος τύπου Ιράν ? Υποτίθεται ότι οι δεξιοί δεν τα πάτε καλά με το Ισλαμ

Η Νορβηγία είναι δυτική χώρα. Δυτική χώρα σημαίνει το κάθε άτομο να μπορεί να βάφει τα νύχια του και όχι να φοβάται ότι ο μουλάς ή ο ιερέας θα το κράξει.
- Eθνικοκοινωνιστης
Kauldron έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:22vantono, περιμένουμε τοποθέτηση.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:53Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels