Δε μου είπες πως ήταν το κορίτσι;
Χαζογκομενίτσα;

οχι οχι δεν ειναι αυτο
don't speak έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:11Δε μου είπες πως ήταν το κορίτσι;
Χαζογκομενίτσα;
για τις αλλες δεν ξερω, σε μενα και την δοντ ήρθε πμ προσφορα για τηλεσκοπικη εγκατασταση national geographic απο θυγατρικη του γιαννοπουλα
Στείλε σε π. μ τις λεπτομέρειεςNaida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:14Και που να έγραφα λεπτομέρειεςshrike έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:10Leonas:Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:07Άλλη φορά που θυμάμαι έντονα ίσως γιατί είχαμε γίνει τόσο πολύ τούρμπο και οι δυο που δεν ξεθύμαινε (το λέω κομψά).
Γυρνάγαμε από θάλασσα και εμένα γενικά το υγρό στοιχείο κάτι μου προκαλεί. Άρχιζα να τον πειράζω στο αυτοκίνητο αλλά αυτός δούλευε βράδυ και ήδη είμασταν μακριά. Μου έλεγε κάτσε καλά διάολε. Ε εγώ δεν καθόμουν, του έκανα εκεί κάτι μαλακιούλεςΝα μη τα πολυλογώ σταμάτησε επί τόπου σε κάποιο παράδρομο και μετά δε μπορούσε γενικά να ηρεμήσει όλο το βράδυ
τελικά δε πήγε για δουλειά
βρε χαζο δεν τις ξερεις τώρα....πεθαινει για σενα η ντοντ...στειλτης αμεσως...ισως εκτιμαει την επιμονη...στελνε πολλες φορες....πολυ μεγαλα κειμενα...και αμα σου λεει νυσταζω τα λεμε αυριο, εκει να εισαι ακομα πιο αναλυτικος, πεθαινει για ξενυχτι και απευθειας δουλεια
ενωσηΚ έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:29βρε χαζο δεν τις ξερεις τώρα....πεθαινει για σενα η ντοντ...στειλτης αμεσως...ισως εκτιμαει την επιμονη...στελνε πολλες φορες....πολυ μεγαλα κειμενα...και αμα σου λεει νυσταζω τα λεμε αυριο, εκει να εισαι ακομα πιο αναλυτικος, πεθαινει για ξενυχτι και απευθειας δουλεια
ακουσε με και θα με θυμηθεις
Λέονα σημειωνε ιδέες ρε, να εδω κοίτα κατεβατό που έγραψε ο τυπος για να γνωστοποιησει οτι εχει μισαωρη διάρκειαvantono έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:39Δεν ξερω για μπεστ έβερ, παντως σίγουρα ηταν ιδιαίτερο: Τρώγαμε πίτσα αραχτοί στο κρεβάτι, ειχε ματς γιουροπα λιγκ και με πείραζε, σε φάση οπως πείραζε η νάιδα τον τύπο στο αμαξι μετά την παραλία. Εγώ ήθελα να δω, το είχα παίξει και οβερ και ηταν 0-0 στο 48',κι εκεινη μαλακιζοταν. Τα παίρνω ολίγον κράνα, με τα πολλά-πολλά, και αρχίζουμε να δίνουμε πονο πανω στην πίτσα. Οταν τελειωσαμε, ξεκολλάγαμε μοτσαρέλες και μανιτάρια απο τους αγκώνες, την πλατη μας, τον κώλο μας, παντού. Έπιασα και το οβεράκι τελικά, οριακά. Το ειχα ξεχασει εντελως το ματσάκι, και ξαφνικα γυριζω τβ και βλέπω 2-1 κοντά στο 80'.
all you can eat ρε μπατανά;Northern Spirit έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 10:42Χτες βραδυ..Η μασα σε Βραζιλιανικο ειστιατοριο.Επικη....Ετρωγες οσο ηθελες απο ατελειωτο μενου..
Nαι, καιρο ειχα να φαω ατελειωτα κοψιδια..Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:53all you can eat ρε μπατανά;Northern Spirit έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 10:42Χτες βραδυ..Η μασα σε Βραζιλιανικο ειστιατοριο.Επικη....Ετρωγες οσο ηθελες απο ατελειωτο μενου..