Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 02 Ιουν 2019, 10:15

Beria έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:12
Patriot έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:08
SpoilerShow
kameron έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:37
Η Φώφη θέλει να επανατρισει πασοκους ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους φέρει πίσω στο ΚΙΝΑΛ.Ετσι θα μειωθεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και θα αυξηθεί το δικό της.
Θα επαναπατρίσει ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ εκπαραθυρωνοντας τον Ευάγγελο;

Η μόνη ελπίδα να ξαναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ (μπρρρρρ) ήταν να δώσει την εντύπωση ενωμένης παράταξης που ανασυντάσσεται.

Αντ αυτού δίνει την εικόνα σέχτας
Θα το ξαναγραψω. Δεν ειναι κινηση που αποβλεπει πρωτιστως σε προσελκυση ψηφων αλλα στη διαχειριση της τριτης εντολης στην οποια προσβλεπει. Προκειμενου να εχει ελευθερο πεδιο (οσο το δυνατον) ως προς αυτο, δεν εχει προβλημα να χασει και λιγες ψηφους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 02 Ιουν 2019, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 02 Ιουν 2019, 10:15

Beria έγραψε:
Θέλει να δώσει πχιο αριστερό πρόσημο στο κιναλ :lol:

Εν τω μεταξύ το άλλο που μου κάνει εντύπωση το οτι δεν έλαβε υπόψη την ιδιοσυγκρασία του μπενυ και δε ζύγισε ότι θα το κανει κούγκι φεύγοντας. Δλδ ειλικρινά περιμενε ότι θα το παρει ψύχραιμα ο Μπένυ?
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot » 02 Ιουν 2019, 10:16

Beria έγραψε:
Patriot έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:08
SpoilerShow
kameron έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:37
Η Φώφη θέλει να επανατρισει πασοκους ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους φέρει πίσω στο ΚΙΝΑΛ.Ετσι θα μειωθεί το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και θα αυξηθεί το δικό της.

Η μόνη ελπίδα να ξαναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ (μπρρρρρ) ήταν να δώσει την εντύπωση ενωμένης παράταξης που ανασυντάσσεται.

Αντ αυτού δίνει την εικόνα σέχτας
Για πολλούς Πασοκους που είχαν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ(μην ξεχνάμε και το ότι το 90% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ) ο Βενιζέλος ήταν κόκκινο πανί και δεν άφηνε να επιστρέψουν. Η Φώφη στοχεύει σε αυτούς ή έστω σε ένα μέρος τους.
Υπεράνω όλων η πατρίς

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 02 Ιουν 2019, 10:18

θα συμφωνησω με οσους λενε για κινηση τακτικης γιατι αν πηγαινε ως εχει το κιναλ, με διαφαινομενη την νικη της νδ, θα επαιρνε λιγους ψηφους γιατι ολοι θα προδιεγραφαν οτι θα συνεργαστει αρα τι κιναλ τι νδ (για οσους γουσταρανε) και οχι κιναλ (για οσους δεν). Προφανως εκριναν οτι το κερδος απο την κινηση αυτη στη δευτερη ομαδα (οσους δεν) ειναι μεγαλυτερο απο την οποια χασουρα στην πρωτη (οσυς γουσταρανε) - πολυ περισσοτερο που η πρωτη ομαδα δεν ειναι σιγουρο οτι θα πηγαινε κιναλ (μπορει να το πηγαιναν κατευθειαν νδ).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 02 Ιουν 2019, 10:18

argouen έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:15
Beria έγραψε:
Θέλει να δώσει πχιο αριστερό πρόσημο στο κιναλ :lol:

Εν τω μεταξύ το άλλο που μου κάνει εντύπωση το οτι δεν έλαβε υπόψη την ιδιοσυγκρασία του μπενυ και δε ζύγισε ότι θα το κανει κούγκι φεύγοντας. Δλδ ειλικρινά περιμενε ότι θα το παρει ψύχραιμα ο Μπένυ?
Οχι δεν το περιμενε, γι' αυτο και τον εριξε (αν κ δε νομιζω οτι το σκεφτηκε μονη της) ωραια στην παγιδα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Ιουν 2019, 10:18

Otto Weininger έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:48
Bandit59 έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:39
Otto Weininger έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:30

Θα ψηφίσεις ΝΔ ;
Οχι, γιατί;
Οπότε άσε τα "μην τολμήσει ο Κουλης" για εμάς που ψηφίζουμε/στηρίζουμε την ΝΔ.
Οκ, υπάρχουν όμως άνθρωποι που μισούν τόσο τον Βενιζέλο που θα σκεφτούν σοβαρά να ψηφίσουν Σύριζα (σε περιπτωση Βενιζέλου στη ΝΔ) κι ας μην ήταν ποτέ ψηφοφόροι του Συριζα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιουν 2019, 10:21

aLiCat έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:05
Maspoli έγραψε:
02 Ιουν 2019, 08:55
Ο Βενιζελος απο την πλευρα του εκανε βλακεια, επικοινωνιακα περνα το μηνυμα οτι τον νοιαζουν υπερβολικα οι καρεκλες, δικαιωνει δηλαδη διαφορους επικριτες του.
Όχι απαραίτητα (αν και στην πραγματικότητα, υπάρχει κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα;)
Μπορεί να έκανε βλακεία σε ότι αφορά τη χρονική στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει, αλλά αυτή καθαυτή η απόφασή του δικαιολογείται από το γεγονός οτι θεώρησε την επιλογή του (άχρηστου) Καμίνη προσβολή(και ορθώς!) ως προς το άτομό του.
Μα αυτό το στόχο είχε η συγκεκριμένη κίνηση. Την ξεκάθαρη προσβολή.
Αν ήταν κάτι πιο διακριτικό, δεν θα είχε την ίδια δυναμική ως κίνηση.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι ρίσκο.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Βαρουφάκης, ως επίτιμος εθνικός σόουμαν, πρέπει να κάνει κάτι πιο εντυπωσιακό γιατί η Φώφη απεδείχθη πολύ πιο δυναμική στις δημιουργικές ριζοσπαστικές ρήξεις.

Λέτε να υπάρξουν εκροές από τους 25μερους στο κινάλ; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 02 Ιουν 2019, 10:23

Ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ (θε μου σχωρα με) είναι μια μηχανή παραγωγής πολιτικού κυνισμού. Πάει εκεί που νικάνε και δίνουνε προοπτική ρουσφετιού.
Ούτε ιδεολογικά, ούτε στρατηγική. Κοινωνικός παρασιτισμός.

Οπότε σπεαρ μι τα περί δυσανεξίας στον Ευάγγελο.

Η Φώφη πυροβόλησε τα πόδια της, προκειμένου να κρατήσει το μαγαζάκι. Το αφμ, πώς το λένε;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 02 Ιουν 2019, 10:27

Η γραμμη του ΠΑΣΟΚ ειναι "συμμετεχουμε σε κυβερνηση συνεργασιας μονο αν αυτη ειναι τρικομματικη". Τουλαχιστον για την επομενη μερα απο την 7η Ιουλιου. Θεωρουν (ως ενα βαθμο δικαια-οχι εντελως δικαια ομως) οτι αυτοι πληρωσαν δυσαναλογο τιμημα σε σχεση με τη ΝΔ απο το μνημονιο και τη συγκυβερνηση με Σαμαρα. Οι περι την Φωφη κ ΓΑΠ ομως, θεωρουν βασιμα οτι ο Βενιζελος με τους δικους του θα μπορουσαν μετεκλογικα να τους πουλησουν κ να πανε με Κουλη προτου μεσολαβησουν εκλογες με απλη αναλογικη (στις οποιες η ΝΔ σε αριθμο βουλευτων θα εβγαινε αποδυναμωμενη ακομα κι αν αυξανε το ποσοστο της). Ετσι τον αφησαν να εκτεθει αφου περνα η εικονα οτι δε λειτουργει ως στρατιωτης της παραταξης και θα του φορτωσουν και την οποια μειωση του ποσοστου.
Παραλληλα οι ιδιοι θα ειναι ελευθεροι να διαπραγματευτουν την εισοδο στην κυβερνηση με τους καλυτερους για τους εαυτους τους ρολους. Ειτε μετα απο τουτεε τις εκλογες, ειτε κυριως μετα απο εκεινες που θα τις ακολουθησουν κ θα διεξαχθουν με απλη αναλογικη (τοτε ισως μπουν και σε δικομματικη κυβερνηση)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 02 Ιουν 2019, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιουν 2019, 10:29

Ίφιδα έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:18
Otto Weininger έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:48
Bandit59 έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:39

Οχι, γιατί;
Οπότε άσε τα "μην τολμήσει ο Κουλης" για εμάς που ψηφίζουμε/στηρίζουμε την ΝΔ.
Οκ, υπάρχουν όμως άνθρωποι που μισούν τόσο τον Βενιζέλο που θα σκεφτούν σοβαρά να ψηφίσουν Σύριζα (σε περιπτωση Βενιζέλου στη ΝΔ) κι ας μην ήταν ποτέ ψηφοφόροι του Συριζα
Γιατί Σύριζα και όχι Κινάλ;

Η Φώφη θα αξίζει τα εύσημα τους σ' αυτήν την ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 02 Ιουν 2019, 10:31

Η φωφη της καρδιας μας κανει το Κιναλ Κιδησο και ουρα του συριζα συμφωνα με τον Τουρκογλου και καποιοι εδω περιμενουν επαναπατρισμο πρωην ψηφοφορων του πασοκ νυν συριζαιων στο κιναλ επειδη ο Βενιζελος ειναι αντιπαθης. Η πλακα ειναι οτι ο συριζα τους εχει παρει το χωρο, τα συνθηματα, πολλα στελεχη και καποιοι ονειρευονται νεκρανασταση και αριστερες στροφες και αντιδεξια ρητορικη απο τα στελεχη του κιναλ που συγκυβερνησαν με τη νδ τεσσερα χρονια. Ε αν το κανει αυτο τωρα ενα μηνα πριν τις εκλογες θα ειναι γελοιο και οχι μονο δεν θα κερδισει αλλα θα συρρικνωθει και αλλο.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 02 Ιουν 2019, 10:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιουν 2019, 09:55
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα από εσωκομματικές διεργασίες αλλά προσπαθώ να βρω μια λογική σύνδεση των πραγμάτων. Η μόνη σύνδεση που μπορώ να κάνω με τον παπανδρεϊσμό του Ανδρέα είναι η δήλωση "λεφτά υπάρχουν" του Γιώργη. Σε όλες τις υπόλοιπες εκφάνσεις του ήταν εκπληκτικά τρέντυ
Το τρέντυ δεν τους ενδιαφέρει,το θεωρούν μόδα της εποχής.Τους ενδιαφέρει το "λεφτά υπάρχουν".Ο πασόκος ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πιστέψει ότι η δεκαετία του 80 δεν επαναλαμβάνεται.Και πως να το πιστέψει αφού εάν το πίστευε θα παραδεχόταν ότι όλο το κόμμα με το οποίο ευδοκίμησε ήταν μια απάτη.Ψάχνει πάντα για το λεφτόδεντρο.Τον Σημίτη μόλις τον ανεχόταν και τον Βενιζέλο τον αντιπαθεί γιατί μιλάει με μια γλώσσα που θυμίζει "δεξιά" καθαρεύουσα που έχει συνδέσει παβλοφικά στο μυαλό του με ΔΟΥΛΕΙΑ και ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
Ψάχνει πάντα τον "λαικό ηγέτη" που θα μοιράσει χρήμα και πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος και αυτός είναι ο λόγος που κατέφυγε στον Τσίπρα.Η Φώφη ή και ο Λαλιώτης από πίσω σωστά εκτιμούν ότι το target group των τέως αυριανοπασόκων που κατέφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τον Βενιζέλο που είναι ζωντανό παράδειγμα των "αρίστων" μαθητών που προβάλλει η ΝΔ άσχετα εάν είναι σε άλλο χώρο.Το θέμα όμως είναι ότι αυτά γίνονται πολύ βιαστικά.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 02 Ιουν 2019, 10:32

Beria έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:23
Ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ (θε μου σχωρα με) είναι μια μηχανή παραγωγής πολιτικού κυνισμού. Πάει εκεί που νικάνε και δίνουνε προοπτική ρουσφετιού.
Ούτε ιδεολογικά, ούτε στρατηγική. Κοινωνικός παρασιτισμός.

Beria
Έκτακτος Συντονιστής ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ (θε μου σχωρα τον).
:vp20:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 02 Ιουν 2019, 10:33

Maspoli έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:27
Η γραμμη του ΠΑΣΟΚ ειναι "συμμετεχουμε σε κυβερνηση συνεργασιας μονο αν αυτη ειναι τρικομματικη". Τουλαχιστον για την επομενη μερα απο την 7η Ιουλιου. Θεωρουν (ως ενα βαθμο δικαια-οχι εντελως δικαια ομως) οτι αυτοι πληρωσαν δυσαναλογο τιμημα σε σχεση με τη ΝΔ απο το μνημονιο και τη συγκυβερνηση με Σαμαρα. Οι περι την Φωφη κ ΓΑΠ ομως, θεωρουν βασιμα οτι ο Βενιζελος με τους δικους του θα μπορουσαν μετεκλογικα να τους πουλησουν κ να πανε με Κουλη προτου μεσολαβησουν εκλογες με απλη αναλογικη (στις οποιες η ΝΔ σε αριθμο βουλευτων θα εβγαινε αποδυναμωμενη ακομα κι αν αυξανε το ποσοστο της). Ετσι τον αφησαν να εκτεθει αφου περνα η εικονα οτι δε λειτουργει ως στρατιωτης της παραταξης και θα του φορτωσουν και την οποια μειωση του ποσοστου.
Παραλληλα οι ιδιοι θα ειναι ελευθεροι να διαπραγματευτουν την εισοδο στην κυβερνηση με τους καλυτερους για τους εαυτους τους ρολους. Ειτε μετα απο τουτεε τις εκλογες, ειτε κυριως μετα απο εκεινες που θα τις ακολουθησουν κ θα διεξαχθουν με απλη αναλογικη (τοτε ισως μπουν και σε δικομματικη κυβερνηση)
Λες να πήγε να προλάβει αυτό που θα γινόταν μοιραία δλδ? Εννοώ ότι κατάλαβε πως σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ΝΔ το μισο πασοκ θα ήταν κατα της συνεργασίας και το άλλο μισό υπέρ και θα πηγαίναν σε διάσπαση?
Δε νομίζω, μπροστά σε κάθε προοπτική εξουσίας αυτοί (οι πασοκοι) λυγάνε, δεν μπορούν να αντισταθούν
Όπως και να έχει περιπλέκονται τα πράγματα και θα έχουμε ιστορίες σε περίπτωση μη αυτοδυναμιας έτσι όπως εξελίσεται η κατάσταση
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 02 Ιουν 2019, 10:35

Arisvilla έγραψε:
02 Ιουν 2019, 10:31
Η φωφη της καρδιας μας κανει το Κιναλ Κιδησο και ουρα του συριζα συμφωνα με τον Τουρκογλου και καποιοι εδω περιμενουν επαναπατρισμο πρωην ψηφοφορων του πασοκ νυν συριζαιων στο κιναλ επειδη ο Βενιζελος ειναι αντιπαθης. Η πλακα ειναι οτι ο συριζα τους εχει παρει το χωρο, τα συνθηματα, πολλα στελεχη και καποιοι ονειρευονται νεκρανασταση και αριστερες στροφες και αντιδεξια ρητορικη απο τα στελεχη του κιναλ που συγκυβερνησαν με τη νδ τεσσερα χρονια. Ε αν το κανει αυτο τωρα ενα μηνα πριν τις εκλογες θα ειναι γελοιο και οχι μονο δεν θα κερδισει αλλα θα συρρικνωθει και αλλο.
Το πιο αστείο είναι ότι κατάφεραν στις ευρωεκλογές να χάσουν μόνο 2 μονάδες από τις προηγούμενες, και αντί να πουν ευτυχώς που δεν εξαφανιστηκαμε, πήρε αέρα ο κωλος τους και ζητάνε αριστερές στροφές

Ανυπαρξία πολιτικής σκέψης. Αυτό ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ. Μια πολιτική αμοιβάδα με εξαιρετική δυναμική επιβίωσης
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών