η ιδια ακριβως ιστορια ειναι: πηγε με τη θεληση της μαζι τους, της ζητησαν κατι που αρνηθηκε και την πλακωσαν στο ξυλο προκειμενου να το κανει. Και μετα την σκοτωσαν για να μην τους καρφωσει.LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
Να πάμε κάπου με την συγκατάθεση της να αρχησουμε τα κωλοπιασηματα τα γλωσσοφιλα ίσως μου πάρει και πιπα και μόλις μου γίνει κάγκελο λέει βάλτον εκεί που ξέρεις εγώ φεύγω και αν την μαγκωσω και την βάλω κάτω είναι βιασμός.
Το κορίτσι στην Ρόδο είναι άλλη ιστορία από αυτό που λεω
BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: BEST SEX EVER
Είναι τρόπος σκέψης ανεξάρτητος από φύλα, καμιά φορά.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:56εχουν-δεν εχουν, το κοριτσι δε σηκωνεται απο τον ταφο. το παθαινω συχνα σε συζητηση με γυναικες αυτο. αντι να κοιτανε πως θα λυθει ενα προβλημα η πως θα αποφευχθούν συνεπειες μιας καταστροφης, κοιτανε ποιος φταιει και πως θα τιμωρηθει. ειναι πολυ δευτερευον αυτο. πρωτευει το να αποφυγουμε τον φονο, βιασμο, οτι.
Κάποιος κοντινός μου έλεγε, το ξέρω ότι εδώ παραβιάζουν συστηματικά το στοπ, ε, αν με τρακάρουν θα φταίνε. Δηλαδή ρίσκαρε να σακατευτεί και οπωσδήποτε να μπλέξει με ασφαλιστικές αλλά ήταν ήσυχος ότι θα έφταιγε κάποιος άλλος! Ευτυχώς όταν έτυχε το τρακάρισμα και δεν "έτυχε" τελικά, δεν σακατεύτηκε κανείς τουλάχιστον. Αλλά το μπλέξιμο, μπλέξιμο.
blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:28νομιζω πως εχει εξισου μεγαλη σημασια και τι λεμε στους γιους μας. Αμα τους μεγαλωνουμε με αρχες οπως να μην αφηνουν κανενα γυναιο να "προσβαλει τον ανδρισμο τους" η πως το γυναικειο οχι σημαινει ισως και αλλες τετοιες μαλακιες, τους γαλουχουμε με μια τοξικη κουλτουρα που γενναει σεξιστες και βιαστες.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:06δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο που λες, φυσικα και πρεπει να μπουζουριαζουνε οποιον κανει οποιοδηποτε εγκλημα. το δικο μου ερωτημα ειναι τι να προτεινουμε σε μια νεα γυναικα, τι θα λεγαμε στην κορη μας; παιζε με τους αντρες οσο γουσταρεις, αν πεσεις στον ζαβο και σε σφαξει, μετα θα τιμωρηθει, ολα καλα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:40
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Θυμασαι εκεινο τον οπωροπωλη στην ξανθη που βιασε και εκαψε ζωντανη μια νεα γυναικα; Ειχε ηδη κανει εναν βιασμο απο τον οποιον αθωωθηκε. Εαν τον ειχανε μπουζουριασει στον πρωτο του, το θυμα του τωρα θα ζουσε.
η προσεχε πως φερεσαι, μην πεσεις σε κανα ζαβο και σε κλαιμε;
Οπως λεει κι ο ποιητης
My daddy said, "Treat young girls like your mother"

Είχα πει σε μια γκόμενα να μου φτιάξει ένα τοστ να φάω και μου είπε
"Τράβα στην μάνα σου να σου κάνει".
Δεν της συμπεριφέρθηκα σωστά λες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
αυτα δεν τα λεγαμε ποτε στους γιους μας. ακομη και οι παλαιοτεροι, λεγανε "προσεχε μην ατιμασεις καμμια, γιατι μετα θα σε βαλω να την παρεις, εστω και με το δικκανο." ποσο μαλλον να τη βιασεις, παιζει να σε σκοτωνε ο ιδιος σου ο πατερας.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:28
νομιζω πως εχει εξισου μεγαλη σημασια και τι λεμε στους γιους μας. Αμα τους μεγαλωνουμε με αρχες οπως να μην αφηνουν κανενα γυναιο να "προσβαλει τον ανδρισμο τους" η πως το γυναικειο οχι σημαινει ισως και αλλες τετοιες μαλακιες, τους γαλουχουμε με μια τοξικη κουλτουρα που γενναει σεξιστες και βιαστες.
Οπως λεει κι ο ποιητης
My daddy said, "Treat young girls like your mother"
τωρα τους λεμε το ιδιο περιπου που λεμε και στις κορες. "προσεχε μην πεσεις σε κανα ζαβο" για αλλους λογους, και αλλο ειδος ζαβου, αλλα η κεντρικη συμβουλη ειναι η ιδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:25Πολυ καλη ερωτηση. Σε κατι αναλογο ειχα γινει μαρτυρας στο κεντρο της Αθηνας. Μια πορνη ειχε φερει ενα γερο πισω απο κατι δεντρα. Αυτος αρνηθηκε να την πληρωσει. Εκεινη εφυγε και τον αφησε να την παιζει μονος του. Πηγε παραδιπλα σε κατι Αλβανους πο χορευαν μπρεηκ-ντανς και τους φωναξε να τον δειρουν. True Story, ο ενας δουλευει στο σουβλατζιδικο Θωμας τωρα.LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
Να πάμε κάπου με την συγκατάθεση της να αρχησουμε τα κωλοπιασηματα τα γλωσσοφιλα ίσως μου πάρει και πιπα και μόλις μου γίνει κάγκελο λέει βάλτον εκεί που ξέρεις εγώ φεύγω και αν την μαγκωσω και την βάλω κάτω είναι βιασμός.
Ορέστη για πορνη λες που είναι ίδια ιστορία;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:31η ιδια ακριβως ιστορια ειναι: πηγε με τη θεληση της μαζι τους, της ζητησαν κατι που αρνηθηκε και την πλακωσαν στο ξυλο προκειμενου να το κανει. Και μετα την σκοτωσαν για να μην τους καρφωσει.LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
Αυτη πήγε για παρτουζα με χασηκλιδες και μου λες είναι ίδια ιστορία;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

διοτι και η πορνη περιμενε να πληρωθει και την αφησε στα κρυα του λουτρου ο πελατης και εβαλε τους αλβανους να τον μαγκωσουνLEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:47Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:25Πολυ καλη ερωτηση. Σε κατι αναλογο ειχα γινει μαρτυρας στο κεντρο της Αθηνας. Μια πορνη ειχε φερει ενα γερο πισω απο κατι δεντρα. Αυτος αρνηθηκε να την πληρωσει. Εκεινη εφυγε και τον αφησε να την παιζει μονος του. Πηγε παραδιπλα σε κατι Αλβανους πο χορευαν μπρεηκ-ντανς και τους φωναξε να τον δειρουν. True Story, ο ενας δουλευει στο σουβλατζιδικο Θωμας τωρα.LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
Ορέστη για πορνη λες που είναι ίδια ιστορία;
Κάνεις λάθος. Καλλιεργείς την νοοτροπία της πρόκλησης ως αιτία. Έλα μου όμως που οι βιασμοί δεν γίνονται επειδή η γυναίκα δεν πρόσεξε ή προκάλεσε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συναινεί να την βάλεις κάτω;LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:10Ενας μακρινος ξαδερφος παντρευτηκε γυναικα σχεδον 20χρονια μεγαλυτερη του. Ενταξει, δυνατη παρουσια, και κανονικη υπερπαραγωγη (ενισχυση στο στηθος, μαλλι τρικολορε, τατου τ ονομα του ξαδερφου στον καρπο, υπερσεξυ ντυσιμο) αλλα εχει ενα χαρακτηρα του στυλ "τι ωραιο χρωμα βαψατε το σαλονι, σκατουλι ειναι;" "αυτο ειναι το σκυλακι σου; ασχημουλικο ειναι" (στην 8χρονη ανηψια της- δακρυ κορομηλο μετα) και φυσικα μετα απο κανα δυο ποτηρακια στα οικογενειακα τραπεζια αρχιζει παντα τα σοκιν ανεκδοτα. Ο ξαδερφος παντως δειχνει πολυ ικανοποιημενος και νομιζω πως την εχει καταβρει να ειναι το μπόυ τόυ της και δεν τον χαλαει καθολου το νταντεμα.Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 19:01Αυτό, μόνο να χαζεύεις είναι. Και μόνο που ξέρεις είναι μικρότερος μπαίνεις σε άλλη διάθεση. Να το νταντέψειςAthina__P έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 18:58
Συγκεκριμένη φίλη την ακούω προσεκτικά γιατί έχει σωστή άποψη σε άλλα θέματα, οπότε... Και βρήκε χόμπι να ασχολείται με άντρες. Νέους συγκεκριμένα, αν λέει κάτι αυτό...
Αλλά δεν είναι το παν το κρεβάτι, σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να διαχωρίσει το κρεβάτι από τα υπόλοιπα, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κάνουν όλοι και όλες αυτό. Εμένα τα μωρά με αρέσουν για οφθαλμόλουτρο αυστηρά.
Ναταλία Γερμανού, Μελινα Ασλανίδου ή Αγγελική Ηλιάδη, τυπε;
Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 21:00Συναινεί να την βάλεις κάτω;LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
Συναινεί σε όλα από πανω
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Ωραία λοιπόν συναινεί στο να γίνει κάποια κατάσταση αλλά μετά για Χ,ψ λόγο δε γουστάρει να συνεχίσει. Το έχει το δικαίωμα αυτό;LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 21:05Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 21:00Συναινεί να την βάλεις κάτω;LEONAS έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:15Τελικά βιασμός είναι :
Συναινεί σε όλα από πανω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...