Btw φτιαξε ή σβήσε εντελως το λινκ που έβαλες για την προστασία των προσωπικών σου στοιχείωνΔημοκράτης έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 00:22Ναι μακάρι να πάμε στο άλλο άκρο
Λογικό ακουγεται
Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Αν είναι να γίνουμε οπως η Νορβηγία, και όντως ισχύει δηλαδη η είδηση, σαφέστατα καλύτερα Ιράν ή Βόρεια ΚορέαPolaris3 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 00:28Άρα θες να γίνουμε θεοκρατικό κράτος τύπου Ιράν ? Υποτίθεται ότι οι δεξιοί δεν τα πάτε καλά με το Ισλαμ
Η Νορβηγία είναι δυτική χώρα. Δυτική χώρα σημαίνει το κάθε άτομο να μπορεί να βάφει τα νύχια του και όχι να φοβάται ότι ο μουλάς ή ο ιερέας θα το κράξει.
Σε αντρες γενικα δεν παει τιποτα στα νυχια.Αφηνουμε ενα παραθυρακι για τους εφηβους αυστηρα σε μαυρο χρωμα αλλα θελει και αναλογη μουσικη υποκρουση.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:53Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
καλο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε τότε γιατί φωνάζετε ότι έρχονται και αλλοιώνουν τον μπολιτισμό μας ?nyxtovios έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 00:36Αν είναι να γίνουμε οπως η Νορβηγία, και όντως ισχύει δηλαδη η είδηση, σαφέστατα καλύτερα Ιράν ή Βόρεια Κορέα

Εσείς μαζί τους είστε. Συντηρητικοί αυτοί, συντηρητικοί και εσείς.
Καλά κάνει η δασκάλα στην Νορβηγία. Δεν θέλουμε να γίνουμε θεοκρατικά κράτη τύπου Ιραν και Πακιστάν.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 00:29Kauldron έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:22vantono, περιμένουμε τοποθέτηση.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:53Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.

- taxalata xalasa
Κοίτα μια ιστορία.
Σκύθες π.Χ. ... ἐνέσκηψε ἡ θεὸς θήλεαν νοῦσον·
Δίδαγμα: ἐνέσκηψε ἡ θεὸς θήλεαν νοῦσον όσους ἐσύλησαν τῆς Οὐρανίης Ἀφροδίτης τὸ ἱρόν.
Φούστηδες... με ρόμπες...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Polaris3 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 00:16Το σχόλιο σου είναι ακραίο.
Νύχια με χρώμα είναι. Εσύ δεν ξέρω που τα είδες όλα αυτά που γράφεις.
.
Τι ακραίο συνάδελφή.....μεταφορά του χρώματος απο τα Νύχια στο κατακούτελο εκανα.....

Μη μ απο τον παίρνεις και βάλω τα κλάματα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δεν είπα να γίνουμε Πακιστάν.Polaris3 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 00:40Ε τότε γιατί φωνάζετε ότι έρχονται και αλλοιώνουν τον μπολιτισμό μας ?
Εσείς μαζί τους είστε. Συντηρητικοί αυτοί, συντηρητικοί και εσείς.
Καλά κάνει η δασκάλα στην Νορβηγία. Δεν θέλουμε να γίνουμε θεοκρατικά κράτη τύπου Ιραν και Πακιστάν.
Είπα ότι μεταξύ της παρακάτω ανωμαλίας, του συστήματος
που σεξουαλικοποιει 5χρονα, ναι καλύτερα Πακιστάν

https://www.google.com/amp/s/abc7ny.com ... c/3616267/
Gunshot στους γονεις,καθηγητες,πολιτικους και κοινωνικες υπηρεσιες που επετρεψαν το παραπανω.Ωρες ωρες παραδεχομαι τους Σοβιετικους που κατι τετοιες ανωμαλιες τις εστελναν στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.nyxtovios έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 07:53Δεν είπα να γίνουμε Πακιστάν.
Είπα ότι μεταξύ της παρακάτω ανωμαλίας, του συστήματος
που σεξουαλικοποιει 5χρονα, ναι καλύτερα Πακιστάν
https://www.google.com/amp/s/abc7ny.com ... c/3616267/
Ακόμα παιδικό σταθμό πάει ο ναζο Γκέκας;
Γω πάντως έβαλα στο chat gpt σχέδιο μαθήματος και μου το έβγαλε και δομημένο σωστά. 

- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Και κοριτσάκι να είναι, το γεγονός ότι το έβαλαν στο τριπακι να βάφει νύχια πριν τα 15 είναι αρκετός λόγος διαμαρτυρίας. Ωραίο φεμινιστικό μήνυμα: ούτε ως παιδί είσαι αρκετή, ξεκινά τα ρεκτιφιε από τώρα για να κρύψεις τα πολλά πολλά!
Σε μια κοινωνία που κατά βάση γυναίκες βάφουν νύχια, εννοείται ότι θα το έπαιρνα ως βίαιη παρέμβαση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μου αν είχα αγοράκι. Επειδή όμως ζούμε σε ένα σύστημα αυξημένης ανοχής στο διαφορετικό, που δεν βλέπει τίποτα κακό στο να μυεί παιδιά του ενός φύλου (συγχωρέστε την μπαναλ ορολογία μου) σε συνήθειες του άλλου φύλου με αστείες δικαιολογίες επιπέδου "ΝΕ ΑΛΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΕΑ ΕΓΙΠΤΟ Η ΑΡΙΣΤΩΚΡΑΤΕς ΕΒΑΦΑΝ ΝΙΧΙ", το πιθανότερο είναι να έκανα άκαρπη διαμαρτυρία στη δασκάλα, άκαρπη διαμαρτυρία στη διευθύντρια, άκαρπη διαμαρτυρία στην πρωτοβάθμια, άκαρπη διαμαρτυρία στο "Παιδείας" και ταυτόχρονα να έτρεχα τη διαδικασία να του αλλάξω σχολείο.
Σε μια κοινωνία που κατά βάση γυναίκες βάφουν νύχια, εννοείται ότι θα το έπαιρνα ως βίαιη παρέμβαση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μου αν είχα αγοράκι. Επειδή όμως ζούμε σε ένα σύστημα αυξημένης ανοχής στο διαφορετικό, που δεν βλέπει τίποτα κακό στο να μυεί παιδιά του ενός φύλου (συγχωρέστε την μπαναλ ορολογία μου) σε συνήθειες του άλλου φύλου με αστείες δικαιολογίες επιπέδου "ΝΕ ΑΛΑ ΣΤΙΝ ΑΡΧΕΑ ΕΓΙΠΤΟ Η ΑΡΙΣΤΩΚΡΑΤΕς ΕΒΑΦΑΝ ΝΙΧΙ", το πιθανότερο είναι να έκανα άκαρπη διαμαρτυρία στη δασκάλα, άκαρπη διαμαρτυρία στη διευθύντρια, άκαρπη διαμαρτυρία στην πρωτοβάθμια, άκαρπη διαμαρτυρία στο "Παιδείας" και ταυτόχρονα να έτρεχα τη διαδικασία να του αλλάξω σχολείο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Πήγα ωρέ με το σχολείο προχτές .stergiosbik έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:05Εσυ ως Θεολογος τετοια ωρα επρεπε να εκκλησιαζεσαι τετοια μερα που ειναι!
Χρονια πολλα!!!
Από Μ.Τετάρτη θα ξαναπάω.
Είμαι φιλόλογος πρωτίστως.

ό,τι με συμφέρει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels